Şimdi Ara

8910i den anliyan biri yardim etsin lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8910i aldim telefonun disi filan gercekten cok ama cok temiz asanson mekanizmasida super hersey sifir gibi ama ses gitmiyor karsi tarafa 2 gun oldu boyle bir problem cikti telefoncu Film degismesi gerek buyuk ihtimal ama mikrofondanda sorun olabilir dedi ... baska bir telefoncuya gidip film varmi dedim adam direk ses mi gitmiyor dedi..
    telefona film taktiricam ama bu sorun tekrar tekrar basimi agritirmi daha once 8910 i kullanan bir arkadas yardim edebilirmi lutfen

• EVET BENDE 8910İ VAR BU SORUN BU 8910 SERİSİ ALINIRKEN BAKILMASI GEREKEN ILK SEY BU SORUN HEMEN HEMEN HEPSINDE OLABILIR GENEL BIR SORUNDUR EN HASSAS BOLGESIDIR OLABILIR BU SORUN BASITCE COZULUR 10 YTLLIK BIRSEY AMA DAHA SONRA ZAMANLA TEKRAR CIKACAKTIR
  • arkadaslar bole telefonlarda cıkıyor bu sorun kapaktakı ıletken tel bı sure sonra ıslevını yapmamaya baslıyor ve bu sorunda ses gıtmeme olarak ortaya cıkıyor.cok hassas bu telefonların kapak bolgelerı.daha cok cıkar o sorun basını agrıtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passat1905 -- 14 Eylül 2006; 3:44:10 >
  • hepsinde var bu problem...film parası sıkışmış onu çekerler düzelir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.