|
25w samsungun yeni seri adaptöründen aldım geçen 600 TL'ye. Bu fiyatlara adaptör alınır mı bilemedim. |
|

|
25w samsungun yeni seri adaptöründen aldım geçen 600 TL'ye. Bu fiyatlara adaptör alınır mı bilemedim. |
|
"That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax |
|
Yine kendi sitesinden başka bir modelde hama yazısı yerine yuvarlak içinde h harfi olan model var. Handy-Ladetechnik von A bis Z - jetzt online kaufen | Hama DE https://de.hama.com/00183277/hama-ladegeraet-power-delivery-pd-qualcomm-18-w-weiss?bySearch=Ladeadapter |
|
|
Ürün diğer şarj aletlerine kıyasla ele alındığında hissedilir şekilde ağır. Ağır olması iyi midir kötü müdür bilemem ama sanki böyle ağır olunca kaliteliymiş gibi bir hissiyat veriyor nedense Yalnız ışığı ne işe yarıyor hiç çözemedim. Telefon şarj oluyor da olsa, tamamen şarj olmuş da olsa, hatta kablonun ucunda telefon takılı olmasa bile sürek mavi bir ışık yanıyor hangi amaca hizmet ettiği belli değil hiç olmasa da olurmuş. |
|
|
Bütün kullandığım telefonlar turbo şarjı destekliyor.hicbir Zaman turbo şarj la kullanmadım,normal şarj yada hızlı şarj kullanıyorum.kutularindan çıkan turbo şarj adaptörleri kutularında durur öylece. Mi 9 se de bunu bizzat denedim.2 adet almıştım zamanında,birisi hep içinden çıkan turbo şarjla kullanıldı, diğeri hızlı şarjla.1 yıl kadar bariz bir şekilde turbo şarjla kullanilanin pili diğerine göre daha çabuk bitmeye başladı. Velhasıl kelam, hızlı şarjla pil çok ısınmıyor şarj sırasında,ben bu şekilde kullanıyorum ama turbo şarjla çok ısınıyor ve bence pil ömründen yiyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |