Şimdi Ara

89 model tofaş kartal 1.6 satılık!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay içinde satmayı planlıyorum.aracın hiç bir sorunu yok.lpg var.koltuklar yeni.motor sağlam.yeni akü takıldı.dışında çizik bile yok.fren muayenesi 2 gün önce yapıldı.satışa hazır.talep gelmesi halinde fotoğraflarıda yayınlayacağım...

• Merhabalar,

Araç hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz, istedğiniz rakan nedir, motor ve kilometre durumu nedir ? Varsa fotoraf koyabilirmisiniz.
    Ayrıca istanbuldamı araç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veron

Merhabalar,

Araç hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz, istedğiniz rakan nedir, motor ve kilometre durumu nedir ? Varsa fotoraf koyabilirmisiniz.
    Ayrıca istanbuldamı araç ?

merhaba hocam.araç kazasız,55.000 kilometre motor 1.6 5 vites 5.500 tl'den satıyorum.fotoğrafı akşama doğru koyarım
  • Merhabalar Hocam,

Arabanın resimlerini koyabilirseniz sevinirim, aracı babama almayı düşünüyorum. Araç hangi şehirde acaba ? ben istanbuldayım.
  • ya arkadaşlar alacaksanız bence tofaştan başka bi araç alın çünkü bitanede bizde var uğraşıp duruoz sadece biz deil çevremizde tofaş marka aracı olanlarda hemen kurtulmaya çalışıo çünkü tofaşlarda bi özellik war 99.000 den sonra km gözükmüo bütün tofaşlarda böle bu yani aracın tam olarak kaç km olduğunu bilemiosunuz
  • quote:

Merhabalar Hocam,

Arabanın resimlerini koyabilirseniz sevinirim, aracı babama almayı düşünüyorum. Araç hangi şehirde acaba ? ben istanbuldayım.

bugün bi işim çıktı.fotoğrafları koycam bugün sabah 11 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametm3

ya arkadaşlar alacaksanız bence tofaştan başka bi araç alın çünkü bitanede bizde var uğraşıp duruoz sadece biz deil çevremizde tofaş marka aracı olanlarda hemen kurtulmaya çalışıo çünkü tofaşlarda bi özellik war 99.000 den sonra km gözükmüo bütün tofaşlarda böle bu yani aracın tam olarak kaç km olduğunu bilemiosunuz

hocam tofaş deyip geçiyosun ama bugün türkiyede en çok tercih edilen 2.el arabadır.tercih edilme nedenlerinden birisi parçasının ucuz oluşu,yedek servis çokluğu.89 model bi kartalda çokta bi özellik bekleyemeyiz hocam.haksızsam söyleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık 1.25 fiesta
    geçen yıl açıldı
    97 98 passat 1.8 t alınırmı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhabalar Hocam,

araç bursada yakın mesafe yol sorunu problem olmaz.
  • kardeşim öğle diyosunda bak bizde 93 şahin var arabayı toplam senede en fazla 5.000km yapıoz ama aracın çıkardığı masraflara neredeyse yetişemez olduk ayrıca araç bizden önceki sahibide fazla kullanmamıştı yani araç ne kadar temiz olsada tofaş bu masraflarının altından kalkamazsın üstelik arkadaşın dediği araç 89 model bence iyi düşün derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.