Şimdi Ara

8800gts sicaklik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigabyte 8800gts 512 mb ekran kartina sahibim. fan %37 ile calisiyor acikcais nasi deistirecegimide cok bilmiorum.

sicaklik 55 60 arasi deisior sizce normal mi

• gayet normal istersen rivatuner adlı programı yükleyebilirsin fanı hızlandırmak içinhttp://www.guru3d.com/index.php?page=rivatuner
  • ilk sistem acildiginda 5 sn cok hizli calsiiyor fan sonra bu hale geliyo 540 rpm de su anda acaba kendi sicakligina gore kritik durumlarda mi cok calismaya basliyor ? sistemi riske atmak istemiyorum da
  • pc ilk açıldığında artık çoğu kart fanı %100 ile çalıştırıyor 2-3saniye sonra normal hıza iniyor.yani endişelenecek bir şey yok.istersen fan hızını riva tuner ile kontrol edebilirsin ama bence sıcaklık değerlerin gayet normal
  • tesekkur ederim :D max kaca kadar normal olur arkadaslar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selehattin

tesekkur ederim :D max kaca kadar normal olur arkadaslar ?

80-90 dereceye kadar normal.
  • WOW :D cok tesekkur ederim. COk mesgul ettim ama sizi bulmusken 1 sey daha danisayim. ornegin bazi fps lerde insanlar 200 hatta 300 fps goruyor en cok karsilastigim cs de. Bu nasil oluyor acaba ? sistemden mi kaynakli

sistemim
    e6400
    2gb 800mhz
    gigabyte8800gts512 vs v svs :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: selehattin

WOW :D cok tesekkur ederim. COk mesgul ettim ama sizi bulmusken 1 sey daha danisayim. ornegin bazi fps lerde insanlar 200 hatta 300 fps goruyor en cok karsilastigim cs de. Bu nasil oluyor acaba ? sistemden mi kaynakli

sistemim
    e6400
    2gb 800mhz
    gigabyte8800gts512 vs v svs :D

O açık programlarla alakalı olan birşey.
    Örneğin; CS oynarken, uTorrent , Flashget falan açıksa ve internetten birşey download ediliyorsa ping yükselir.
    Ama Internet bağlantısıyla da alakalı..Örneğin ; Amerika'da olsan istersen aynı anda uTorrent, Flashger, Bittorrent, W.Media Player vs. açık olsun ping bizdeki gibi uçmaz.
  • ping deil yaw fps :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.