ilk sistem acildiginda 5 sn cok hizli calsiiyor fan sonra bu hale geliyo 540 rpm de su anda acaba kendi sicakligina gore kritik durumlarda mi cok calismaya basliyor ? sistemi riske atmak istemiyorum da
pc ilk açıldığında artık çoğu kart fanı %100 ile çalıştırıyor 2-3saniye sonra normal hıza iniyor.yani endişelenecek bir şey yok.istersen fan hızını riva tuner ile kontrol edebilirsin ama bence sıcaklık değerlerin gayet normal
tesekkur ederim :D max kaca kadar normal olur arkadaslar ?
quote:
Orjinalden alıntı: selehattin
tesekkur ederim :D max kaca kadar normal olur arkadaslar ?
80-90 dereceye kadar normal.
WOW :D cok tesekkur ederim. COk mesgul ettim ama sizi bulmusken 1 sey daha danisayim. ornegin bazi fps lerde insanlar 200 hatta 300 fps goruyor en cok karsilastigim cs de. Bu nasil oluyor acaba ? sistemden mi kaynakli
sistemim e6400 2gb 800mhz gigabyte8800gts512 vs v svs :D
quote:
Orjinalden alıntı: selehattin
WOW :D cok tesekkur ederim. COk mesgul ettim ama sizi bulmusken 1 sey daha danisayim. ornegin bazi fps lerde insanlar 200 hatta 300 fps goruyor en cok karsilastigim cs de. Bu nasil oluyor acaba ? sistemden mi kaynakli
sistemim e6400 2gb 800mhz gigabyte8800gts512 vs v svs :D
O açık programlarla alakalı olan birşey. Örneğin; CS oynarken, uTorrent , Flashget falan açıksa ve internetten birşey download ediliyorsa ping yükselir. Ama Internet bağlantısıyla da alakalı..Örneğin ; Amerika'da olsan istersen aynı anda uTorrent, Flashger, Bittorrent, W.Media Player vs. açık olsun ping bizdeki gibi uçmaz.
ping deil yaw fps :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme