Şimdi Ara

8800GT Sorunlarla savasiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8800GT Ekran karti alanlar icin pek iyi bir haber gelmiyor. Bu cok met edilen Ekran Karti bildiginiz gibi performans ve fiyat konusunda cok uygun ve bu durumda oyun sevenler icin ideal oldugunu herkes artik biliyor.
    Ama malesef daha yeni cikan 8800GT serisi teknik sorunlar yasiyor. Suana kadar satin alan kisilerin cogu geri vermesi gerekmis cünkü karti takar takmaz Monitörlerinde "Bluescreen" hatasi cikiyormus.

Herkesde bu sorun cikmasa bile, yinede cogu kisilerde o sorun yasaniyormus.
    Sizde aldiysaniz ve Bluescreen meydana cikiyorsa ozaman fazla beklemeden ekran karti geri götürün, cünkü o kartlarin üzerindeki olan PT880-VIA Chipseti arzaliymis.

Aytac Dogan

http://www.crysistr.com/

• Nvidia tarafindan yapilan aciklamada sunu söylüyor:
    Biz amerikan piyasasinda simdiye kadar sattigimiz 8800GTlerin sadece 15i geri geldi. Amerikan piyasasini taniyan biri bilirki, bu bir abartilacak konu degil ve 8800GTlerin bir sorunu olmadigini gösteriyor
  • su anda amerikada, hergun ariyorum, bu kart hic biryerde satilmiyor. bilmeyen arkadaslar icin soyliyim bu ulkede musteri memnuniyeti en onemli seydir en azindan oyle olmasada musteri haklari herseyden once gelir getirilir. dolayisiyla bu kartin bayagidir, yaklasik satisa ciktiktan sonraki bi kac gunden sonra ki bi zamandan beri, hic bir yerde bu kart bulunmamakta. ve bu bana bu kartta ters giden birseyler oldugu ve duzeltmek icin ellerindeki kartlarida satisa cikarmadiklari dusuncesini uyandiriyor.
    sonuc olarak sunu demek istiyorum gunlerdir bu karti satan bir yer ariyorum ve henuz bulamadim. ters giden birseyler oldugunu saniyorum...
  • Şu %13 ü ölü doğan 8800GT lerden bahsediyor olmasınlar? Amerikaya daha az arızalı mal yollamışlar sanırsam Bekliyorum ve alıcam 8800 GT tabi HD3870 daha iyi değilse.
  • böle bişey olsa çoktan ortaya çıkardı 8800gt alan sürüyle insan var ve hiç bir türk forumunda böle bi sorundan bahsedilmiyo kullanıcılar tarafından

ayrıca böle bi sorun olsa türk forumlarından çok önce yabancı sitelerde tartışması çıkardı hiç bi yerde yok yani böle bişey varsa bile ben bulamadım

ayrıca verdigin sitede haberin altına update geçmişler haber tamamen yalanmış

http://www.crysistr.com/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=86

işte linkteki update yazısı...
    UPDATE*

Son haberlere göre bu haber tamamiyle yanlismis! Bunu bugün Nvidia acikladi. Bu haberi dagtan kisiye büyük bir para cezasi bekliyormus, cünkü tüm official sitelere bu yanlis haberi yaymis!
    Nvidia tarafindan yapilan aciklamada sunu söylüyor:
    Biz amerikan piyasasinda simdiye kadar sattigimiz 8800GTlerin sadece 15i geri geldi. Amerikan piyasasini taniyan biri bilirki, bu bir abartilacak konu degil ve 8800GTlerin bir sorunu olmadigini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukaa -- 20 Kasım 2007; 3:44:19 >

• Zaten kaç tane sattılar ki 15'i geri gelmiş diyebiliyorlar. Burayı bırakın Amerika bile 8800GT arıyor ama bulamıyor.
  • Nasil bulunamiyor ? Newegg de satilan 8800gtlerin hepsi de stoklarinda mevcut.

Olur her seride boyle ufak tefek sorunlar buyutulecek birsey oldugunu zannetmiyorum. Su alt_tab sorunu gibi birsey olmadikca sorun yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.