Bildirim
8800GT Calibre 200YTL IZMIR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
fiyatını satmak istiyorsan değiştir bence çünkü 130-160(zotac) arası 8800 gt ler satılır bu forumda.yanlış anlama yanlız yazdıklarımı.satacaksan eğer dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msamy -- 5 Eylül 2008; 18:05:48 > -
quote:
Orjinalden alıntı: msamy
fiyatını satmak istiyorsan değiştir bence çünkü 130-160(zotac) arası 8800 gt ler satılır bu forumda.yanlış anlama yanlız yazdıklarımı.satacaksan eğer dedim
satıcıyı kesinlikle tanımam ama gereksiz bi yorum satıcı fiyatını belirtmiş istersen alırsınyada keyfin bilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***volkan*** -- 5 Eylül 2008; 18:40:11 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ***volkan***
quote:
satıcıyı kesinlikle tanımam ama gereksiz bi yorum satıcı fiyatını belirtmiş istersen alırsınyada keyfin bilir
yada senin gibi rezerve yaptırıp 1 hafta sonra unutsak mı ? arkadaşım millete laf ediceğine kendi hatalarını telafi etmeye çalış.
------------------------------
msamy son derece haklı
-
Takas düşünüyor musun? -
shanke benimle ilgili bi derdin varsa benim ilanıma yaz başkalarının ilanını kirlitme -
İstanbulda elden alma şansımız varmı ? -
buyüzden burada bir çok kişi ceza aldı haala akıllanmıyosunuz...satıcının ilanını baltalama hakkınız yok.. calibre denen kart o parayı hakeder haketmez bunu tartışmıycam ama satıcının belirlemiş olduğu fiyatı beğenmiyosanız pmle uyarırsınız, baban vermedi okartın parasını...kim kaça satıyor fiyatı fahiş olmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez..cıvkını çıkarttınız forumun iyice
quote:
Orjinalden alıntı: shanke
quote:
quote:
yada senin gibi rezerve yaptırıp 1 hafta sonra unutsak mı ? arkadaşım millete laf ediceğine kendi hatalarını telafi etmeye çalış.
msamy son derece haklı
-
http://forum.donanimhaber.com/m_18845903/mpage_1/key_//tm.htm#18845903
takas düşünürmüsünüz? -
Daha düşük bir ekran kartıyla takas düşünür müsünüz ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
buyüzden burada bir çok kişi ceza aldı haala akıllanmıyosunuz...satıcının ilanını baltalama hakkınız yok.. calibre denen kart o parayı hakeder haketmez bunu tartışmıycam ama satıcının belirlemiş olduğu fiyatı beğenmiyosanız pmle uyarırsınız, baban vermedi okartın parasını...kim kaça satıyor fiyatı fahiş olmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez..cıvkını çıkarttınız forumun iyice
quote:
Orjinalden alıntı: shanke
quote:
quote:
msamy son derece haklı
arkadaşa katılıyorum...satış ilanlarını tartışma forumu yaptılar..isteyen alır istemeyen almaz...arkadaş haklı...sonuçta satıp satmamanın sonucuda kendini ilgilendirir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X