Arkadaşlar merhaba elimdeki telefonlar eskidi ( nokia n80 ie ve 1220 mi ne akserden kalma :D neonode vardı sattım rezil bir telefon :D )güzel 2 tane telefon almak istiyorum siroccoyu şık oldugu için iphone uda canavar oldugu için almak istiyorum.
sorum şu 8800 üzerine sirocco kasa takıyorlarmıs zaten ankarada baya buyuk bir telefoncudan alacagım pek kuskum yok ama olsun. nasıl anlarım orjinal oldugunu galiba 8800d yazıomus. Birde benim hosuma giden gümüş gibi kapagı olan light modeli siz olsanız black mi light mı gold mu tercih edersiniz çizilme vs durumuna göre ? 400 tl civarı ama çok şık bir telefon...
Iphone nuda arastırdım 2g 3g farkları ogrendım 3g almaya karar verdim. Ancak 8gb 16gb arasında kaldım. bunlar aglaiba sonradan sd kart takılamıyor ondan alırken yuksek almak lazım. garantili 8gb 1200 16 gb 1400 tl civarı. 2.elde cokta hesaplı birsey denk gelmedi gittigidiyorda 100 200 asagı vercem die riske giresimde yok.
Yorumlarınız cok önemli lutfen paylaşın...,,
Ps: nokia forumuna ve apple forumuna ayrı ayrı atarsam daha iyi cevap alabilirim galiba...
1 ay içinde iphone'nun yeni modeli çıkacak 3GS 3g ye nazaran çok daha hızlı.bekleyebilme ihtimalin varsa bekle yeni modelini al derim.hatta yeni modelinde 32gb seçeneğide var.