Şimdi Ara

8800 GTS TDH Kod 10 hatası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar bende leadtek px8800 gts tdh ekran kartı var...anakartım da asus p5w dh deluxe...ineternette gezinirken birden pc dondu ve actıgımda ekran 4bit olmustu...özellik\görünümden düzeltmeye calıstım ama olmadı...ekran kartımın driver lerini kaldırdım ve tekrar kuruyordum ve sonuna geldiginde ekran kartımı görmüş aygıt calıstırılamaz hatası verdi ( kod 10 ) ...sonra ekran kartımın yeni driver larını indirdim ve kurdum yine aynı hata... pc'me farklı sp lerde format attım ve aynı seyleri yaptım durum aynı...su anda ekran kartımın driver ini yüklemedim ve 32bit te kullanıyorum ama ekran kartım gözümüyor ve maalesef 1280x1024 te kullanıyorum...pc'im acılırken ekran kartımın adı ve driver i yüklemedigim halde gözüküyor...bu hatayı gidermenin bir yolu yok mu ? Saygılar , Tesekkurler

• aynı sekılde code 43 hatası veren bır pc yenı drivelarla duzelmıstı..ekran kartı en son surum ındırın..aygıt yonetıcısınden ekran kartının oldugu bolume gelın ozellıklerden guncelleme sekmesını bulun pc ınızde bulundugu yerı gosterın..o kendı bulsun ve kursun bakalım ne olacak..dene muhakak duzelmesı lazım..
  • homm..temız bır formst atsak senı yormus mu oluruz?bız deedıgımızd duzelmıstı..yazılımsalk bır sıkıntı olabılır yada cakısan bır uzantı dosya?formattan sonrada bole bırsey yaparsa ekran kartında sorun var demektır

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.