Şimdi Ara

8800 GT YE STANDART 350 WAT PSU bilgilerinize muhtacım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Bİ TOPİK TE OKUDUM PSU ÖNERİSİ DİYE

BİLGİSAYARIMI YENİLEDİM EKRAN KARTIMI ALIRKEN ZOTAC AMP 8800 GT BANA DENENLER SAĞLAM Bİ PSU ALMALISIN BENDE MASRAF YAPMAYIM DEDİM SONRA ALIRIM DEDİM SİSTEMİ KURDUM HANİ ŞU STANDART KASALARDAN ÇIKAN 350 WATT LIK PSU LAR VARDIR YA ONUNLA KULLANIYORUM BU PSU NE B.......... YARIYOR O ZAMAN NEDEN MİLLET PSU ALIYOR

350 WATT LIK PSU İLE KULLANDIĞIM SİSTEM İMZAMDA Kİ SİSTEMDİR BUNA EK OLARAK 3 TENE STANDART KASA FANI 1 TANE 12 CM LİK KASA FANI BİRDE TERMALTEK İN 10 000 RPM DE DÖNEN Bİ CPU FANI VAR NEDEN UÇMUYOR BU SİSTEM

BİLGİLERİNİZE MUHTACIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufkes -- 26 Mart 2008; 11:25:43 >

• o psu ile kullanmaya devam edersen eline alma ihtimalin var sistemini...
    bir an önce kaliteli psu al..gerçek değer vermez elindeki psu...
    FSP 400W yeterli olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 26 Mart 2008; 12:38:15 >
  • edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 26 Mart 2008; 12:37:28 >
  • OK SAOLASIN DOSTUM VE NEYLERE ZARAR VEREBİLİR CPU EKRAN KARTI ANAKART ??..
  • oyunlarda kilitlenme,reset atma siyah ekran vs. yapar...
    oc yapmak istesen açmaz mavi ekran verir falan filan ...
    forumda detay bulabilrsn..
  • peki saol kardeş
  • Herhangi bir şeye zarar verebilir. Hiçbir şeye zarar vermeden sadece kendi de uçabilir; lâkin dandik güç kaynaklarında hayli azalan bir olasılık bu.

FSP BlueStorm 2 500W alabilirsiniz. Biraz da olsa geleceği olur, hız aşırtma durumunda 400W'ye göre daha da rahat olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Mart 2008; 13:44:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saoltuğer kardeşm tavsiye üzerine hemen değiştiriyorum psu mu
  • o kart 350 watt psu da çalişıo mu enteresan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.