Şimdi Ara

8800 GT problem var.Lütfen yardım ediiin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim msi 8800 GT OC,intel core2duo E4500 2.2,gigabyte P31 -DS3L anakart. Dün anakart olarak gigabyte i945 chipsetli bi anakart kullanıyordum.O anakartta 3d mark 2006 da 9560 alıyordum.Bugün daha iyi olur diye gigabyte P31-DS3L ye upgrade yaptım. Ama bu sefer 3d mark 06 da 7500 alıyorum.Halbuki i945 55 dolarlık bi anakart ama P31 daha pahalı ve performanslı.Acaba nerde yanlış yapıyorum.Lütfen arkadaşlar yardım edin görüşlerinizi yazın.Teşekkürler.

• Windows xp yi yeniden kurduğunuzu varsayıyorum. Sürücüleri internetten güncelleyin. DX9 Kasım yamasını kurun. Biosa girip load defaults yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Windows xp yi yeniden kurduğunuzu varsayıyorum. Sürücüleri internetten güncelleyin. DX9 Kasım yamasını kurun. Biosa girip load defaults yapın.

load defaults yaptım.dx9 yamasını kurdum.9560 a yükseldi. ama daha yüksek olması gerekmiyormuydu.eski anakartla bu sonucu alıyordum.12k yı nasıl alabilirin.
  • arkadaşım sen de çok şey istiyon bi anakart okadar yükseltirmi.

edit:12k yı rüyanda alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niksaçmabişeybence -- 27 Ocak 2008; 10:30:21 >
  • Kesinlikle, anakartın bu kadar etkisi olması imkansız.
  • 11k yı işlemcine oc yaparak alabilirsin aslında 8800gt oc edition nede olsa 3e çıkar bakalım ne kadar artıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

11k yı işlemcine oc yaparak alabilirsin aslında 8800gt oc edition nede olsa 3e çıkar bakalım ne kadar artıyo

2.75 e çıkardım işlemciyi 11020 puan aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mali76

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

11k yı işlemcine oc yaparak alabilirsin aslında 8800gt oc edition nede olsa 3e çıkar bakalım ne kadar artıyo

2.75 e çıkardım işlemciyi 11020 puan aldım.

Normal sayılır. 300- 500 puan oynayabilir sistemler arasında. Bu normal sayılır çünkü component kalitesi bütün parçalarda aynı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.