Şimdi Ara

88 bine 90 beygir c sinifi araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.toyota.com.tr/turkey-local/fiyatlistesi2.tmex

Bu nedir? 90 beygir arabayi fulluyorsun 88 bin lira fiyat cikiyor. Saka mi bu? Nereye gidiyor bu fiyatlar? Yillardir 1.6 dizel yapamamis bir marka kendini ne zannediyor da utanmadan bir de 88bine 90 beygirlik arabayi satiyor? sorunsuzmus peh 58bin su arabanin fiyati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C sınıfında 90 bin istmeyeni dövüyorlarmıs ondandır.

Ekleme : ha bu arada başka konuda jetta 96 bin deyip dovuyorlar dayanamadin geldin bu konuyu açtın be kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 1 Ağustos 2014; 0:25:10 >
  • Arabalarini birsey saniyorlar. Birde yerli uretim.

• 88 bin 44 bin dolar dersek , biraz daha ekleyince Amerikada porsche aliniyor, c sınıfına porsche parası

Bu devletin bize ettiği ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 1 Ağustos 2014; 0:29:28 >
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Devletinde payı büyük ama suçu tamamen atmamak lazım. 88 binlik corollanın vergisiz fiyatı 51 lira. Vergisiz accord 50 lira. Hesabını siz yapın.

• Bir de yerli üretim.

• paranız değersizleşti daha doğrusu gerçek değerini buldu. üzerine de devlete kaynak lazım oldu yüklen kafesteki kazlara sonuç bu. 2011 de 25000 dolara aldığım arabayı şimdi aynı fiyata satsam 18000 dolar ediyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 90 bin bakımı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akıl var fikir var

Birileri almazsa bu fiyata satamazlar

Zaten 1.4 d4d motora ve mmt şanzumana sorunsuz diyenin bir yerlerde eksiği vardır

1.6 valvematic düz ve 1.6 cvt toyotanın alınası tek kombinasyonudur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

C sınıfında 90 bin istmeyeni dövüyorlarmıs ondandır.

Ekleme : ha bu arada başka konuda jetta 96 bin deyip dovuyorlar dayanamadin geldin bu konuyu açtın be kardeş.

Su meksikali jetta mi o gormedim konugu da sasirmadim fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Bu ülkede en çok zaaftan yararlanılıyor. Toyota Sorunsuzluk kaymağını vw de alman olmanın kaymağını yiyor. İki aracın da ederi en fazzla 60 bilemedin 65 tir. Üstüne verilen her liraya yazık. Gerçi tüm c sınıfı için diyebiliriz de.

• E bomboş jetta da 96bin tl o ne olacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Bu ülkede en çok zaaftan yararlanılıyor. Toyota Sorunsuzluk kaymağını vw de alman olmanın kaymağını yiyor. İki aracın da ederi en fazzla 60 bilemedin 65 tir. Üstüne verilen her liraya yazık. Gerçi tüm c sınıfı için diyebiliriz de.

Tercih edilmeyen arabalari tercih etmek lazim. Buyuk indirimler yapabiliyorlar. Arkadasim megane coupe 2012 yi 59a aldi. Gt line 1.6 dci 130 beygir. Bu fiyata bu araba bu motorla tr sartlarinda mukemmel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 1 Ağustos 2014; 0:45:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

E bomboş jetta da 96bin tl o ne olacak?

96lik jetra full+opsiyonlu araba bosline degil hocam...

Ulkemizde otomotiv ureticeleri s.çsa para ediyo :)

• quote:

Amerikada 25 bin dolar civari , 2 katina alabiliyoruz ancak ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

96lik jetra full+opsiyonlu araba bosline degil hocam...

Ulkemizde otomotiv ureticeleri s.çsa para ediyo :)

Tamam bende üreticilerin fiyat politikaları ve hatta vergilendirme sistemine karşıyım ama demek istediğim bütün araçlar aynı fiyattayken neden tek marka üstünden eleştiri yapılıyor?

• şimdi insanlar gider çok indirim yaptı 85 e bıraktılar ondan aldım diyen de olur.
  • ülkemin (ya da daha doğrusu ülkemi yönetenin) bana layık gördüğüne bakın 30bin se 75 bine biniyoruz (adi araçta) , hele hele bmw dediniz mi e92 full dizel 2. el misal 10bin euro (28 bin lira) , burada 135 bin lira, piyasaya bakın, ekonomiye bakın hele...

malın bir değeri yok aslında, pahalı olmasını gerektiren bir unsurda yok, 1500km ötede karadan gelen aynı mal, sadece haraç farklı, trafik şubattan bu yana hurdalık oldu bile ve bu böğle devam ederse bi 13 yıl sonra bu işin varacağı noktayı hesap edin
  • Bu arabadan arkadaşımda var,hem vites geçişleri berbat,hem de sürüş keyfi vasat bir araç,kendisi de beğenmiyor zaten,tasarım olarak ise önden karınca yiyene benzeyen iğrenç bir tasarımı var,88 bin lira ise Golf'ü anlarım,i30 dur onu bile anlarım da bu arabaya vermek saçma geliyor bana,Ne zaman kullansam daha sonra Astrama binsem arabama daha bi keyifle binerim.Eksileyenler de eksilesin,kimse kendini kandırmasın meksika üretimi diye dalga geçtiğiniz Jetta bundan çok daha iyidir.

• Tuketiciler biz ve bizim gibiler yuzunden
    Biri yumusak plastik biri sorunsuz derken isin bokunu cikardik afedersiniz
    Tercih etmeyin 90 bine neler alinir illa 0 km sartmi yahu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.