Şimdi Ara

8700k Boşta 50 Yükte 75 Derece Sorun Nerede ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sorun kasada. Aynı kasada ısınma sorunu yaşayan tonla kullanıcı var, malum, kasa kapalı kutu gibi, hava alacak yeri yok. Hafif yükte hava soğutma ile 350-400Rpm arası fan devri ile(kasadaki egzoz dahil tüm fanlar tamamen duruyor, 0Rpm) 40C'nin altında internette gezinip video izlerken. Kasanın kapaklarını çıkar, tekrar dene. Sorun işlemci veya soğutmada değil, direk kasada.

    Voltajları da manuel ayarlamanız bir nebze rahatlama yaratacaktır ama öncelikle kasaya bakın.

    Şu AMD fanlarının da intel'e çamur atma sevdası kabak tadı verdi artık. Yardımcı olmayacaksanız yazmayın. Sorunu olan birisiyle resmen dalga geçiyorsunuz. Kızınca da kızdı oluyor, küçük çocuk gibi bu ne yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 20 Nisan 2018; 22:26:20 >
  • Islemcin efsane. Eleştirilere aldanma. Bir an once kasani degistir sorun cozulecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasamın ön tarafta fanlarını kapatan kapagını cıkarınca prime95 testinde 8 derece düştü. Kasayı iade edeceğim. Kasa önerilerinizi alabilir miyim. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasnın çatısını elleyin sıcaksa o kasa fanları yeterince doğru iş yapmıyordur. bu işi çözemezsen yan kapağı aç. Yaz ayında 10 derece daha eklersen işlemci 85 derece olur oyunda 70 deeceye doğru seyreder. benim ksamada bu şekilde kapalı kutu. Sıkıntılar bu şekilde kendini belli eder. Bİr kontrol edin
  • Hocam butceniz nedir. Phaneks in kasalari gercekten cok iyi. Onlara bakabilirsiniz. Ben de dark n10 advanced var.. 8600k islemci overclockclu sekilde kullaniyorum. Oldukca memnunum. Fiyati 250 lira O kasaninda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim sorunum çözüldü.

    Bugün vatana gidip baya bi tartışıp magazayı birbirine kattıktan sonra kasa ve sogutucuyu iade ettim(ürünleri test ettiler yükte 85 derece gördü cpu ve normal oldugunu iddia ettiler), yerine corsait 400c ve corsair h115i pro aldım. şuanda boşta 35-40 arası yükte prime95 testinde tam yüket 78 derece. gta 5 de 55 derece.
  • Hayırlı olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.

    Undervolt yap dahada düşer sıcaklık boşu boşuna gereksiz voltaj verilmiş şeklinde kullanma.
  • Eğer bilgisayar kasası, klimalı bir ortamda değilse sana kötü bir haberim var. Yazın sıcaklıktan aşırı derecede terleyeceksin.
  • 85 dereceden 80 dereceye düşmüş daha yaz da gelmedi +90 seviyesinde gezecektir işlemci buda birçok parçanin daha çabuk yıpranması demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedikleri gibi undervoltta yap mutlaka oto voltajda birakma. 5 ile 20 derece arası düşüş görebilirsin anakartın otoda ne kadar saçmaladığına bağlı olarak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katharsis1537 kullanıcısına yanıt
    Şekil olarak iyi olsada, kablo yönetimi olmayan yan fanlı eski kasamdan 5 derece fazla sistem şuan. Side fan deyipngeçmeyin. Önkapak arkası fanlar çol uzak kalıyor. Ben daha çok sessizlik üzerine bir kasa almak istemiştim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 24 Nisan 2018; 8:6:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.