Şimdi Ara

87/1-2-3-4 Tertip Asker Arkadaşlar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
33.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eärendil

nerden bakıyoruz arkadaşlar neresi olduğuna.
    Arkadaş istedi. bulamadım.

nüfusa kayıtlı olduğun yerdeki askerlik şubesini ara ordan öğrenirsin
  • benim kardeş gidiyor...Hatay Serinyol 121.Jandarma...oraya gidicek arkadaşlar özele mesaj atabilir...biz izmirliyiz. orayla ilgili forum sitelerinden bazı şeyler öğrendim...öncelikle sınır askeri yetiştiren bir yer...sınırdaki karakollara askere gönderilmek üzere...ordaki askerlin yüzde 90 ı hakkari-şırnak ve van gibi yerlere gidiyorlarmış...onun dışında çanakkale didim gibi yerlere de gelen arkadaşlarmız var. ortamın iyi olduğu, eğitimin zor olduğu ancak komutanlarının askerle kötü davranmadığı söyleniyor....herkesin ilk 3 ayı sağlık bir şekilde bitirmelerini diliyorum...
    WHARFEDALE POWERCUBE10
    PIONEER DV-380 DVD PLAYER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertancn

benim kardeş gidiyor...Hatay Serinyol 121.Jandarma...oraya gidicek arkadaşlar özele mesaj atabilir...biz izmirliyiz. orayla ilgili forum sitelerinden bazı şeyler öğrendim...öncelikle sınır askeri yetiştiren bir yer...sınırdaki karakollara askere gönderilmek üzere...ordaki askerlin yüzde 90 ı hakkari-şırnak ve van gibi yerlere gidiyorlarmış...onun dışında çanakkale didim gibi yerlere de gelen arkadaşlarmız var. ortamın iyi olduğu, eğitimin zor olduğu ancak komutanlarının askerle kötü davranmadığı söyleniyor....herkesin ilk 3 ayı sağlık bir şekilde bitirmelerini diliyorum...

Kardeş bende araştırdım biras....SENİN YAZDIKLARINLA AYNI BİLGİLERE ULAŞTIM... BAKALIM ORDAN NERESİ ÇIKCAK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rex -- 4 Mayıs 2007; 21:25:25 >
  • Muzonun_Mekanı

dostun dilekçen kabul olmuşsa onlar arar senı aramazlarsa bılkı kabul olmamıstır bende oyle oldu bıde tertiplerin gitmesine son 1-2 hafta kala belli oluyor bende öyle oldu

Orjinalden alıntı: sor-resh

ve belli oldu... jandarma olarak Bilecik Gölpazarı'na yolcuyum 21 mayısta

hadi HAYIRLISI olsun kardeşş...

Orjinalden alıntı: southsayer

muzonun_mekanı şimdiden hayırlı tezkereler bende oaradaydım acemiliğimde güzel yere düşmüş acemiliğin.

saol kardeş ; teşekkürler; usta birliğinde nereye gittin

annemin memleketi her yaz gidioruz:d

bu arada meydanda atatürk heykelinin sağında internet kafeler sürüsü var en iileri orda başka yere takılma:d

oraya gitmek için sabah saat dokuzda kalkıp tren yolu tünellerinden geçiodum kestirme olsun die
  • usta birliğimde siirt pervari oldu ben 120 havan ileri gözetleyici timindeydim 45 kişiydik içimizden 1 istanbula düştü geri kalanların yarısı kıbrıs diğerleri güneydoğuya bende güneydoğu istiyordum zaten.Askerlik için amasya iyidir millet geçimini üniversitelilerden bide askerlerden sağlıyor,bi yerde otururken dikkat et sandelye kirası istemesinler.
  • tamam o zaman ya sorun yok yanlış algılama benimle askerlik yapan arkadaşın bi lafı vardı ben askerlik yapmam benim arkam sağlam ailemde çok astsubay general var benim yerde hazır istanbulda yapacam askerliğimi diye usta birlikleri okundu çocuk kaç gun ağladı hakkari yüksek ova düştü

Orjinalden alıntı: Rex

Arkadaşlar BenİM DURUM biras farklı o yuzden belli oldu 22 mayısta yolcuyum.....
    121.JANDARMA ALAY KOM. HATAY/serinyol.... varmı aranızda buraya bilen??

Bende iskenderundayım feci sıcak şimdi oralar dikkatli ol. Öz torunlarım benim ahsausahsausa (Lómion kardeşimin nicki bu:P)
    muzooo sen 7/2 oluyosun deiştir bakem imzanı 7/1'lerin acemilik bile bitti ustalar şimdi :D Öz torunum benim askdljaslkdjalkdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 5 Mayıs 2007; 14:49:55 >

Orjinalden alıntı: sadulayev

askerliimin amasyada geçmesiiçin nelerimi verirdim
    allahtan isteğim inşallah amasya çıkar bence ordan daha ii bi şehir yok sakerlik için

annemin memleketi her yaz gidioruz:d

bu arada meydanda atatürk heykelinin sağında internet kafeler sürüsü var en iileri orda başka yere takılma:d

oraya gitmek için sabah saat dokuzda kalkıp tren yolu tünellerinden geçiodum kestirme olsun die

Aynen. Bizim de valide hanımın memleketi Amasya. Çok güzeldir. Umarım kolay ve sağlıklı geçer askerliğiniz.

Beni Mayıs'a yetişemedim. Ağustos gideğim. Senelerdir erteledik erteledik, hala gideceğim

Hepinize hayırlı teskereler arkadaşlar. Yolunuz açık olsun.

Sevmek, nokta almaz çocuklar.
    Sevmeye nokta koyan sınıfta kalır.
    Onun, virgülleri vardır çocuklar.

Sevmek noktalanmaz;
    O, noktadır.
    2262.gün

• Hayırlı teskereler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.