XFX - 8600GTS XXX ED NVIDIA 8600GTS 256 MB 128 BIT 730/2260 MHZ 209 USD
Eğer o/c Yapmayı Biliyorsan Fiyatı diğerlerine göre performansı bakımından ucuz olduğu için palit Sonic+ al derim.Üstünede birazcık o/c oldumu Crysisi büyük ihtimal Orta ayarlarda oynarsın fakat bu gibi oyunlarda sistemde önemlidir
8600 de kararlıysan palit in modelini al. Yok değilsen biraz daha beklemeni öneririm.
palitin incelemelerine biras baktm o olabilir ama bakınca hıc albenısı yok kartın ucube gibi duruyo ustundeki fanla o/c yapılabılır degilmi sistem su sekil
Ben XFX olanı almanı öneririm.. Tahminim Crysis i orta ayarlarda akıcı oynatacaktır.. Ama belli olmaz ..
quote:
Orjinalden alıntı: paratonerali
palitin incelemelerine biras baktm o olabilir ama bakınca hıc albenısı yok kartın ucube gibi duruyo ustundeki fanla o/c yapılabılır degilmi sistem su sekil
Eğer rem ve ekran kartı+işlemcinde böyle olursa crysis'i full'e yakın ayarlarda oynarsınFakat bu sistem için güç kaynağınada dikkat et çünkü ileride o Ekran kartı bu sisteme az gelcek
CRYSIS extreme derecede iyi optimize gelecek 8600GT nin FULL olmasa da HIGH ayarda zorlanacağını hiç sanmıyorum(DX9 da zaten FULL açacaktır konuştuğum DX10 için)
Ancka dostum 1GB ram kesinlikle yetersiz minimum 2GB önerilen 4GB
Ancak dostum 1GB ram kesinlikle yetersiz minimum 2GB önerilen 4GB
quote:
Minimum Sistem İhtiyaçları
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0 RAM: 1GB HDD: 6GB Internet: 256k+ Optical Drive: DVD Software: DX9 with Windows XP / Vista
Önerilen Sistem İhtiyaçları
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo) Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0) RAM: 1.5GB+ HDD: 6GB Internet: 512k+ (128k+ upstream) Optical Drive: DVD Software: DX9 with Windows XP / Vista
quote:
Orjinalden alıntı: reason666
CRYSIS extreme derecede iyi optimize gelecek 8600GT nin FULL olmasa da HIGH ayarda zorlanacağını hiç sanmıyorum(DX9 da zaten FULL açacaktır konuştuğum DX10 için)
Ancka dostum 1GB ram kesinlikle yetersiz minimum 2GB önerilen 4GB
Hiç zannetmiyorum, Crysis için Directx 10 un tüm olmasada çoğu nimetlerinden Faydalanacaksınız diyor Ubisoft, Şu an yarım yamalak D10 oyunlarda Hİgh end kartların nasıl zorlandığı gözönüne alınırsa , 8600gt gibi bir orta sınıf kart bu oyunu ancak 1024*768 de orta ayarlarda ancak akıcı oynayabilir.
palit sonic+
arkadaslar acil yardım edin 150 milyona asus eax1650pro aldım ama 2 gün içinde değiştirme fırsatım var galaxy 8600 GT mi alsaydım ltfen yardım çok kararsızım.galaxy 8600 gt de 192 milyon
Fiyat performans açısından palit'in kartları iyidir
ramler 2gb 2tane 1lik siteden copy paste edınce yanlıslık olmus alıcam büyük ihtimal pazartesi günü palit diyosunuz güveniyorum size...200kusur dolar wermeme degecekse bı ust modelıde alabılır ama crysıs zamanı powerı guclendırıp 2.bi 8600 takabılırm kasa 400w.luk 2.ekran kartını kaldırırmıkı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme