Bildirim
8600 luna kayıt problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
imei değişimi oluyor ama illegal bir olay tabi _____________________________ -
ne yapalım birader devlet legallikten anlamadı sanki pasaportu bedava verdiler bize birkaç yere sordum orjinal lunaya olmuyor dediler ama küçük yer olunca seçenek sınırlı tabi aslı astarı varmıdır? _____________________________ -
pasaport kayıdı ile yaptırdıysanız tekrar açtırma gibi bi şansınız var ,ben kayıt yaptırdım pasaport ile 2 ay sonra kapandı tekrar abone merkezine gittim 1 hafta içinde açıldı _____________________________ -
ilk kayıdı ben yaptırmadım ondan problem var yani inşallah halledebilirim problemler bitmiyor ya kurdeşen dökecem _____________________________ -
bu cihazın imei si değişiyormu şimdi arkadaşlar ona göre bi yol haritası belirleyelim _____________________________ -
yokmu yaw bir telefoncu aramızda _____________________________ -
imei değişir fakat yüksek bir fiyata yapıyorlar bilgidiim kadarı ile parça değişimi ile yapılıyor ve garantisi yok cihzın çalışmama riski var
daha kolayı pasaport bulup kayıt yaptırmak_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler