Şimdi Ara

((( 8600 GT SİNE GÜVENEN GELSİN )))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİRİSİ AKSİNİ İSPATLIYANA KADAR 8600 GT LERİN OC REKORUDUR

• 600/800 - 750/950 mhz

• Hocam öyle olmaz ki rekor ilanı değerim bu dersin kimse üstüne çıkamazsa overclock database i her nerdeyse oraya yollarsın futuremarktan validate edersin....
  • güzel skor
  • Hocam kartın Galaxy değil mi ?

Stok fanlamı aldın bu skoru ?
  • bırakın şu testlerii..oyun içi fps versene bakalım..yapay testler fısss..ki kartlar bu testlere göre optimize oluyor..başkada birşey yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bırakın şu testlerii..oyun içi fps versene bakalım..yapay testler fısss..ki kartlar bu testlere göre optimize oluyor..başkada birşey yok..

gercekten haklısın rakamların hıc bır anlamı yokkı oyun ıcınde kac fps aldıgını nasıl akıcımı oynuyorsun bu onemlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GERÇEK GT FANLARI BURAYA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merak etmeyin.. Oyun içi fps değerleri gayet iyi
  • arkadslar konula alaksı yok ama fps degerlerını nasıl alıyosunuz...programlamı yoksa oyunda fps yı ekranda oster mnusuylemı..eger ıkıcı yontems nfs carbon ve cod2 de boyle bı menu yok arkadsın bıı oyun oynarken fps sı ol altta gosterıyordu bunu nasıl yaptıgınızı merak etım de..saygıalr
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

arkadslar konula alaksı yok ama fps degerlerını nasıl alıyosunuz...programlamı yoksa oyunda fps yı ekranda oster mnusuylemı..eger ıkıcı yontems nfs carbon ve cod2 de boyle bı menu yok arkadsın bıı oyun oynarken fps sı ol altta gosterıyordu bunu nasıl yaptıgınızı merak etım de..saygıalr

fraps programı fps ölçme konusunda çok iyi.İnanıyorum ki burada ki her arkadaş ta bu programı kullanıyordur google'da kısa bi arama sonucu programı bulabilirsin

arkadaşın konusunda gelince o değerler den önce oyun içi fps değerleri önemli onları görmeden bu değerlere yorum yapmak çok mantıklı olmaz
  • EVET GALAXY VE STOK FANLA ALDIM BU DEĞERLERİ..

DİRT I İNDİREYİM OSAMANDA YAYINLARIM FPS DEĞERLERİNİ..
  • İlk iki test için 81 ve 88 kare/sn yazıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Haziran 2007; 1:16:51 >
  • quote:

bırakın şu testlerii..oyun içi fps versene bakalım..yapay testler fısss..ki kartlar bu testlere göre optimize oluyor..başkada birşey yok..

Gir benim topicime bak oyun testlerinin kralını gör

Çok ciddiyim yaklaşık 1 aydır galaxy 8600GT yi inceliyoruz ve genel olaak kartın hem oyun hemde 3dmark larından çok memnunuz ki nerdeyse fanatik ATI ci Mumi35 kardeşimi bile ikna edebildik o da onay verdi sen düşün fıs mıs yok

• Palit 8600 GT sonic @ 750 / 950 sorunsuz. Yanlz islemci X2 3600, 3D06 testlerinde islemcisiz karsılastrma yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ancestor

Palit 8600 GT sonic @ 750 / 950 sorunsuz. Yanlz islemci X2 3600, 3D06 testlerinde islemcisiz karsılastrma yapılabilir.

İşlemcisiz yine olmaz çünkü diğer testlere de etkisi var işlemcinin bu tartışma götürmez...

afowos dost ya rekor kırılır kırılmaz değil de değerlerin çok extreme değerler değil.

Voltmoddan anlayan biri olsa da yapsak biraz
  • 1-2 oyunda x1950proya yaklaşmakta..çoğu oyunda çatır çutur x1950pro eziyor.ben antika 3000+ ile bile şow yapıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Gir benim topicime bak oyun testlerinin kralını gör

Çok ciddiyim yaklaşık 1 aydır galaxy 8600GT yi inceliyoruz ve genel olaak kartın hem oyun hemde 3dmark larından çok memnunuz ki nerdeyse fanatik ATI ci Mumi35 kardeşimi bile ikna edebildik o da onay verdi sen düşün fıs mıs yok

• kart ve skorlar güzel...
    bende x1900 gt satıp bundanmı alsam nedir
  • şaka değilmi..ewt şaka..

quote:

Orjinalden alıntı: subzero_eren

kart ve skorlar güzel...
    bende x1900 gt satıp bundanmı alsam nedir
  • kardeşim o işlemci ve rama o kadar oc yaparsan alır tabi o puanı.tebrikler güzel sıkor tabi sadece 3dmark için aynı sistemde x1950proyu dene birde bakalım ne olacak? yanlız oyunlarda dene kardeşim.kendi sistemime takım bizzat denedim kartı oyunlarda bu kart x1950nin altında kalıyor haberiniz olsun. parası kısıtlı olanlar için ideal bi kart ama x1950pronun dngi değil birde 512mb olursa 1950 tadından yenmez
  • kardeş x1950 nereee 8600 nereee...biri elma biri armut
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.