Şimdi Ara

8520 alacağım yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle vodafonedan 400 liraya curve 8520 alacağım ancak aklıma takılan birkaç soru var

1-) Bu bis paketi 10 lira deniliyor bunda herhangibir şartname vs varmı ( 12 ay çıkmazsın vodafonedan falan )
    2-) Bu paketin 10 lirası aylık olarak mı haftalık 2.5 2.5 olarakmı çekiliyor
    3-) Telefonda menuler arası geçişte mesaj yazarken hız sorunu yaşanıyor mu?

• 1. sorunun cevabını ben de merak ediyormuşum.
  • 1)şart yok.istediğin zaman iptal edebilirsin.ama hiç gerek yok.zira bis olmadan telefon anlamsız
    2)aylık 10tl çekiliyor
    3)yok.öyle bariz bir yavaşlık göremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

1)şart yok.istediğin zaman iptal edebilirsin.ama hiç gerek yok.zira bis olmadan telefon anlamsız
    2)aylık 10tl çekiliyor

çok teşekkür ederim.Birde turkcellden vodafonea hattı kaç günde taşırlar? ha unutmadan bu 100 mbden sonra kullanamıyormuyuz bis paketini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpreXX -- 26 Nisan 2011; 18:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

1)şart yok.istediğin zaman iptal edebilirsin.ama hiç gerek yok.zira bis olmadan telefon anlamsız
    2)aylık 10tl çekiliyor

eyw hcam
  • 2 ıle 6 gun arasında tasıyorlar hattı ben gecen carsamba basvurmustum pazar gecesı tasındı hattım 100mb den sonra hızının dusuyor
  • valla arkadaslar benım tavsıyem blackberry almak akıl karı degıl ben aldım şahsen pişman oldum
    telefona 400 tl verıyorsunuz ben hata ettım hattımı turkcell e taşıdım ve şu an benden 45 tl gıbı bı ucret ıstıyorlar ınternet ıcın
    hadı oldu kı vodafone'dan 12 ay boyunca interneti kullandınız 10 tl ye sonrasında her ay 30 tl alacak vodafone sızden yanı 1 yıl daha gectıkten sonra
    telefon kadar sızden ınternet baglantı ucretı alacaklar 12x 30 = 360 tl sizce mantık lı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

valla arkadaslar benım tavsıyem blackberry almak akıl karı degıl ben aldım şahsen pişman oldum
    telefona 400 tl verıyorsunuz ben hata ettım hattımı turkcell e taşıdım ve şu an benden 45 tl gıbı bı ucret ıstıyorlar ınternet ıcın
    hadı oldu kı vodafone'dan 12 ay boyunca interneti kullandınız 10 tl ye sonrasında her ay 30 tl alacak vodafone sızden yanı 1 yıl daha gectıkten sonra
    telefon kadar sızden ınternet baglantı ucretı alacaklar 12x 30 = 360 tl sizce mantık lı mı ?

12 ay sonra devam ettirmek zorundamıyız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.