Şimdi Ara

+8503330333 Bu numara nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün akşam saat 6 gibi bu numaradan (+8503330333) cep telefonundan arandım. İşte olduğum için telefonu meşgule verdim. Tekrar aradı tekrar meşgule verdim. Daha sonra numaranın ABD-Florida-Talhesse 'ye ait olduğunu zannettim. (kardeşim fl'de yaşıyor.) Önemli bir şey olabileceğini düşünerek telefonu açtım ancak karşıda bir bayan vardı ve bana türkçe ismimle hitap ederek bana uygun olup olmadığı sordu.(telefonu kapattıktan sonra ülke kodunun olmadığını farktettim.) Uygun değilim dememe rağmen müşteri hizmetlerinden olduğunu söyledi bayan. Tekrar uygun olmadığı söyledim. Konuşma burada sona erdi.

+850333033 bu numarayı google'da arattım pek de bir şey yok. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

• La bizim evin numarasi bu
  • +85 diyor.. fbi numarası bu. ajan yapacaklar seni herhalde yarın gel başla
  • Kuzey Kore numarası imiş fakat neden aradıklarını ben bilmem
  • Kuzey Kore de yaşayan bir çiftçi bence.
  • "Coğrafi alan kodlu numaralar için numara taşınabilirliği aynı il içinde yapılabilecek. İl sınırlaması olmaksızın konumdan bağımsız bir numara isteyen aboneye ”850” alan kodundan numara tahsis edilecek ve bu aboneler numaralarını il sınırı olmaksızın istediği yere taşıyabilecek."

Böyle bir yazı buldum nette, haberi olan var mı bu olaydan?
  • ONLAR OLMASIN SENİ SEÇMESİNLER PİKACHU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wirofon kullanan biri aramıştır seni.Wirofonda 850 ile başlıyor numaralar diye biliyorum.
  • Beni de aradı şimdi 3 kez açmadım .
  • Sakin ol heyecanlanma.Turkcell Superonline ın ev telefonu hatlarının alan kodu sadece.Büyük ihtimal D-Smart bayisi falandır arayan
  • doping iletişim in numarasıymış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.