Bildirim
850 TL TELEFON TAVSİYESİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu yardım edicek birileri -
en azından yazdım hocam teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: gallbaa
arkadaşlar 850 tl bütcem var nokia düşünmüyorum telefon önerirmisiniz teşekkürler
samsung galaxy s3 mini
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON
quote:
arkadaşlar 850 tl bütcem var nokia düşünmüyorum telefon önerirmisiniz teşekkürler
samsung galaxy s3 mini
teşekkürler hocam fakat tasarımı hoşuma gitmiyor 3gs alınır mı nasıl bi seçim olur yoksa android bi telefon mu seçmeliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallbaa -- 21 Mayıs 2013; 0:17:32 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON
quote:
samsung galaxy s3 mini
teşekkürler hocam fakat tasarımı hoşuma gitmiyor 3gs alınır mı nasıl bi seçim olur yoksa android bi telefon mu seçmeliyim
oyun oynamam derseniz 3gs olabilir ama 3gs artik stabilligini ve guncelligi korumayan bir telefon temizinide bulmak zor kronik arka kapak catlama sorunu var temizini bulsaniz bile satmaniz zor olur s3 mini bence daha iyi olur ama para ekleyip 4 alinilabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Satmayı düşünmüyorum beni gittiği yre kadar götürsün derseniz motorola xt910 sizi uzun süre götürür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 21 Mayıs 2013; 4:09:43 > -
quote:
Tipi çok önemli değil, önemli olan işlevi, güncel yazılıma sahip olması, uzun süre destek alması gibi kriterleri göz önünde bulundurarak S3 Mini alınabilir.
Alternatif olarak Motorola Razr XT910 ve IPhone 4 alabilirsiniz, seçim tamamen sizin kişisel isteklerinize bağlı. -
xperialar çok hoşuma gitti hocam güncellemede alıyomuş onlardan bi model bakıcam sanırım ama hangi modeli alıcağımı bilmiyorum -
Xperia P,S3 Mini,HTC Desire SV,Desire X,Evo 3D olabilir.Seçim sizin Xperia derseniz o fiyata Xperia P en uygunudur. -
o fiyata xperia p
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- pwm dimming nedir
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- asker telefonu internetli
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- telefon tavsiyesi 2024
- secure folder nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X