Şimdi Ara

850.000 tl dünyada tek 1974 model araç (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu alacak kadar entel biri çıkmaz heralde
  • Kim alacak bu fiyata merak ediyorum
  • Burası Türkiye, bu adam bu aleti bu paraya satsa bile şaşırmamak lazım bizde parayı sokağa saçacak kadar zengin olmuş çook haramzede var nasıl olsa
  • Yazık ya. hem arabaya hem emeğe yazık. bayağı uğraşılmış ortada bolca emek var, emeğe saygı diyecem ama. Sonuç SIFIR!

istenen para ise çok komik. sıfır sayısı iki kere fazla kaçmış olsa gerek.
  • Yapmayın arkadaşlar o kadarda kötü değil ya :)

Türkiyede bir gün BATMAN filmi çekilirse, BATMAN'ın değil belki ama JOKER'in aracı olarak birkaç sahnede kullanılabilir, günlük 80 TL. kira ücretiyle :)
  • Adamla mesajlaşmam:

Doğukan Aydoğdu
    03 Ağustos
    Doğukan Aydoğdu

Merhaba ben forum donanım haber otomobil bölümünden bir üye bu linke bakmanızı isterim arabanız hakkında bayağı alıcı var :)

http://forum.donanimhaber.com/m_51296395/tm.htm

Nihat Kılınç
    18 saat önce
    Nihat Kılınç

Onlar ancak kıskançlıktan çatlarlar Onlar değil araba eşek almazlar ancak oturur internetetn alıntı başkalarının arabaları hakında yorum yaparlar ilgileniri çekmemişya bukadar dil dökmüşler. Birde kendidilerine fasondan rütbede Takmışlar Allah onlara birertane ferari nasip etisin. Bir gerçek Türk olan guruur duyardı. Ancak Bunu kıskanırlar buarabayı rrahmetli 15 yıl önce yapmıştı Ayrıca onlar çok metini yaptıkları ferrari porche yapında mzefer bey bulunmuş Buda onlara hediye olsun bir türk anlammış değerini ama bir alman ona tasarım yaptırmış..

Doğukan Aydoğdu
    18 saat önce
    Doğukan Aydoğdu

Hocam emeğinizi anlıyoruz da bi insanın 850 bin tl sinin yanında aklı da bulunuyorsa çok alternatifi var. Bizim eleştirdiğimiz yön o , bazıları arabaya çamur atmış o zevk meselesidir, sanat eseri saygı duymak lazım.

Nihat Kılınç
    6 saat önce
    Nihat Kılınç

Tmmda parası olan alıcak Olmayanda bakıcak Biz paraya saten ihtiyacımız yok araç bize hediye Biz aracın parasıni Müzafer beyin adına bir vakfa bağışlayacaz.
    Kim biliyorki benim param var yok O sitede o parayı görmüşmü diyen arkadaşa diyorum acam banka hesabında bunun 5 katını göstersem. Aca karşılığında neyini sunucak bana Biri hakında yorum yaparken boş atmayın tutmayın.
    Ağzınıdan çıkan kelimelerede dikat edin öyle bir kelime yersinizki yazmaya yüzünüz. Olmaz Ama işte terbiyem müsade etmiyor.

Doğukan Aydoğdu
    48 dakika önce
    Doğukan Aydoğdu

Bankadaki paranız veya alacak kişinin zengin olması kimseyi ilgilendirmiyor. Düz mantıkla cevap veriyosunuz ben modlanmış doğana 50 bin tl fiyat biçsem, parası olan alsın desem olurmu ? Sadece eleştirmiş arkadaşlar sizin gibi araca kıymetinden fazla değer biçenleri alay konusu eden bi forum bilmenizi istedim.Bu arada, eğer o arabayı o fiyata birisi alırsa gidin evini size ödünç vermesini falan da isteyin bari, alan kerizdir.

Nihat Kılınç
    19 dakika önce
    Nihat Kılınç

Ok tşkler öyle yapmayı denerim..

• Son diyolog da kapak sesi geldi yani "tık" diye kavradı
  • arkadaşlar bu araç trafiğe çıkabiliyor mu? bildiğim kadarıyla bu tarz üzerinde oynanmış araçlar muayeneden geçemiyor ve ruhsat alamıyor. internet üzerinden kontrol edilebiliyormu aracın trafiğe çıkıp çıkamadığı?
  • HAYAL GÜCÜ BAYA BOLMUŞ ADAMDA BU ARACI 30 BIN TL YE SATAMAZ
  • arabadan çok yaratığa benziyor
  • Biri arasında 20 bine alıcı olduğunu söylesin bakalım ne diyecek
  • dünyada bu parayı veren cıkmaz o igrenc araca...
  • Sunnet arabasi gibi 30 bin eder herhalde :-)
  • Ne insanlar var...

E arabanın parasını vakfa bağışlayacaksan neden yatla takas etmek istiyorsun be yalancı... İnsan bari yalanının arkasında durur... Bankada 5 katı parası varmış, güldürme insanı...

Bu araba 500.000 dolar değil, 500.000 cent ya da kuruş etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 15 Eylül 2011; 9:57:14 >
  • 5.500 tl ödeme teklifinde bulundum mesajla. bakalım ne yanıt gelecek.
  • ne kadar ıgrenc bır araba olmus rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

Adamla mesajlaşmam:

Doğukan Aydoğdu
    03 Ağustos
    Doğukan Aydoğdu

Merhaba ben forum donanım haber otomobil bölümünden bir üye bu linke bakmanızı isterim arabanız hakkında bayağı alıcı var :)

http://forum.donanimhaber.com/m_51296395/tm.htm

Nihat Kılınç
    18 saat önce
    Nihat Kılınç

Onlar ancak kıskançlıktan çatlarlar Onlar değil araba eşek almazlar ancak oturur internetetn alıntı başkalarının arabaları hakında yorum yaparlar ilgileniri çekmemişya bukadar dil dökmüşler. Birde kendidilerine fasondan rütbede Takmışlar Allah onlara birertane ferari nasip etisin. Bir gerçek Türk olan guruur duyardı. Ancak Bunu kıskanırlar buarabayı rrahmetli 15 yıl önce yapmıştı Ayrıca onlar çok metini yaptıkları ferrari porche yapında mzefer bey bulunmuş Buda onlara hediye olsun bir türk anlammış değerini ama bir alman ona tasarım yaptırmış..

Doğukan Aydoğdu
    18 saat önce
    Doğukan Aydoğdu

Hocam emeğinizi anlıyoruz da bi insanın 850 bin tl sinin yanında aklı da bulunuyorsa çok alternatifi var. Bizim eleştirdiğimiz yön o , bazıları arabaya çamur atmış o zevk meselesidir, sanat eseri saygı duymak lazım.

Nihat Kılınç
    6 saat önce
    Nihat Kılınç

Tmmda parası olan alıcak Olmayanda bakıcak Biz paraya saten ihtiyacımız yok araç bize hediye Biz aracın parasıni Müzafer beyin adına bir vakfa bağışlayacaz.
    Kim biliyorki benim param var yok O sitede o parayı görmüşmü diyen arkadaşa diyorum acam banka hesabında bunun 5 katını göstersem. Aca karşılığında neyini sunucak bana Biri hakında yorum yaparken boş atmayın tutmayın.
    Ağzınıdan çıkan kelimelerede dikat edin öyle bir kelime yersinizki yazmaya yüzünüz. Olmaz Ama işte terbiyem müsade etmiyor.

Doğukan Aydoğdu
    48 dakika önce
    Doğukan Aydoğdu

Bankadaki paranız veya alacak kişinin zengin olması kimseyi ilgilendirmiyor. Düz mantıkla cevap veriyosunuz ben modlanmış doğana 50 bin tl fiyat biçsem, parası olan alsın desem olurmu ? Sadece eleştirmiş arkadaşlar sizin gibi araca kıymetinden fazla değer biçenleri alay konusu eden bi forum bilmenizi istedim.Bu arada, eğer o arabayı o fiyata birisi alırsa gidin evini size ödünç vermesini falan da isteyin bari, alan kerizdir.

Nihat Kılınç
    19 dakika önce
    Nihat Kılınç

o fiyata birisi alırsa gidin evini size ödünç vermesini falan da isteyin bari

• sahibinin tüm ümitleri geleceğe dönüş serisinin henüz çekilmemiş 4. filmine bağlanmıştır.
  • bu sanat eserini derin uykudan uyandırdığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır size..
  • İki sifir fazla yazmis,sikayet ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.