Şimdi Ara

+85 Ortalama ile Düz Geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olur da takdir belgesi alırsam şu ygs öncesinde moralim hiç yoktan yere gelir, 5.sınıftan beri almamışım. Şuan dört beş derste sözlü eksik olsa bile ortalama 80.1 ı gördü ve çok büyük ihtimalle 85 i geçecek gibi fakat geometriden 10 ve 05 aldığım (geometri özürlü olduğum) için hoca 60 60 girmiş ve 33 te kalmışım

Sözlüye itiraz etmeye hakkım yok ama olur da karne ortalama 85 i görürsem hocayla bir umut konuşmalı mıyım? Böyle bir hakkım olur mu yani? +85 ortalama ile düz geçmek ne bileyim hoş olmayacak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Hocam bu birazda senin hocanla arandaki diyaloğa bağlı.Ben hep teşekkür belgesiyle geçtim(düz lise) geçen sene,sene sonunda ortalamam 69.97idi 0.03puan için gittim aramın iyi olduğu hocaya eokulda o zaman kapanmıstı baya bir ısrar ettim yüzsüzlük yaptım hocam akşama kadar yanınızdayım ya yüselcek ya yükselcek diye hocada dilekçe yazıp müdüre vermişti müdürde eokuldan notu son anda değiştirmişti

Yani hocanla aran iyiyse neden olmasın illa ortalaman 85 olursamı gidiceksin git al boş karne getirecegine teşekkür bile olsa gelsin yani ortalama 85olursa falan deme ne kadar erken gidip konusursan o kadar iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.