Şimdi Ara

85 DİPLOMA NOTU İLE İLE İLK 1000 HAYAL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tmde ilk 1000 gerçekten hayal gibi görünüyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye hayal olsun ya? MF imkansız falan diyorsunuz ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? Hiçbir şey bildiğiniz yok bari her şeye atlamayın. Herkeste bir şey bilmese bile yorum yapma hastalığı doğmuş arkadaş ya

TM'de de MF'de de hayal değil kardeşim. İlk 1000'deki adamların çoğunun ortalaması 95. Sen 85 ortalamayla onların 6 puan gerisine düşmüş oluyorsun. 6 puan 200 binlerde çok fırlatır ama ilk 1000'de fazla geri atmaz. 600. falan olursan yaklaşık sıralaman 1000 civarı olur.

He diyeceksiniz ki temel lise cart curt

Zaten ilk 1000'deki adamlar temel liseye geçmeden önce de ortalaması 95 falandı. Onların temel liseye geçmesi ortalamasını çok etkilemiyor
    Yapay Zekanın Yanıtı

85 Diploma Notu ile İlk 1000 Hayal mi?

85 diploma notu, Türkiye'de üniversite adayları için yüksek bir başarı puanıdır. Bu puanla ilk 1000'e girmek, son derece rekabetçi olan hukuk, tıp ve mühendislik gibi popüler bölümlerde zorlayıcı olabilir. Bununla birlikte, daha az rekabetçi bölümlerde ilk 1000'e girme olasılığınız daha yüksektir.

85 diploma notu ile hedeflediğiniz bölüme bağlı olarak ilk 1000'e girme şansınızı artırmak için atabileceğiniz adımlar şunlardır:

• Tercihlerini iyi belirle: Az rekabetçi bölümlere yönelerek ilk 1000'e girme şansını artırabilirsin.
    • TYT ve AYT'ye odaklan: Sınavlara iyi hazırlanmak, yüksek puan alman için esastır.
    • Soru çözümüne ağırlık ver: Ne kadar çok soru çözer ve analiz edersen, sınavda başarılı olma olasılığın o kadar artar.
    • Zaman yönetimini öğren: Sınav sırasında zamanını etkili bir şekilde yönetmek çok önemlidir.

85 diploma notunun iyi olup olmadığı, hedeflerinize ve bölümlere göre değişir. Popüler ve rekabetçi bölümlerde ilk 1000'e girmeyi hedefliyorsan, daha yüksek bir puana ihtiyacın olabilir. Ancak, daha az rekabetçi bölümler için 85 not yeterli olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• hocam benim obp 82,47 472'den 788 e attı.(tm3)
  • Obp 83 192den 322ye atti TM3

• Ygs5 te 530dan 630a atmis dip not 92 kusur. Cok zor

• Up

• Gençler mezuna kaldım ve hedefim ilk 5k. Diploma notum 86,74. Sizce bu ortalama beni ilk 5000'de çok geriye atar mı? Misal 4k olursam 5k'dan geriye düşme gibi bir durum söz konusu mudur? İlk 5k için varımı yoğumu ortaya koyarak çalışıyorum ama sırf bu durumdan dolayı biraz tırsar oldum. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu arada sayısalım ve MF4'ten hazırlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chefarcher -- 6 Eylül 2016; 21:42:53 >
  • offff keşke 9-10 da çalışsaydım :/
  • tam olarak sana yarayan bir örnek değil ama ygs-3 te 120 den 121 e attı 96,61 gibi bir ortalama ki bizim zamanımızda temel liselerin çoğu 2 yıllık bazıları 3 yıllıktı bu sene iyicene uçacak o yüzden yazayım dedim... OBP olayı tam bir skandal olacak sizlerde ne yazık ki.

soruna gelince bence hayal değil ama ilk 1000 de kalabilmek için biraz ilerlerde yer almalısın.
  • Benmde hedefim ilk bin obp 80 kusur kafamda bitirdim en basta ne olursan olsun yaydan cikmis ok gibiyim 10 fen soru fazla cozup farki tamamlayabilirim gecen senelerde hep 50 60 arasi bir siralama yapiyordum bu sene sayisallarla ilk beste kapiscam dedim ygs 5 ilk besteym fakat ygs 2 de ilk 15 cogu kisi beklemiyoduk dedi sonrada yani smdi obp seni cok geri atar diyolar kirik obpyle kac kisi hukuk kazandi haddi hesabi mi var kardesik he sunuda belirtiyim bende tm yim yapmamiz gereken bes alti fazladan fen cozmek olur obpleri herkezle esitpemek icin zor mu evet zor farkindaysan imkansiz demedim cunku imkansiz yapilamaz ama zor yapilabilir.Cok az kisinin fethettigini fethet.

• Hayal

• mf imkansiz

• Niye hayal olsun ya? MF imkansız falan diyorsunuz ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? Hiçbir şey bildiğiniz yok bari her şeye atlamayın. Herkeste bir şey bilmese bile yorum yapma hastalığı doğmuş arkadaş ya

TM'de de MF'de de hayal değil kardeşim. İlk 1000'deki adamların çoğunun ortalaması 95. Sen 85 ortalamayla onların 6 puan gerisine düşmüş oluyorsun. 6 puan 200 binlerde çok fırlatır ama ilk 1000'de fazla geri atmaz. 600. falan olursan yaklaşık sıralaman 1000 civarı olur.

He diyeceksiniz ki temel lise cart curt

Zaten ilk 1000'deki adamlar temel liseye geçmeden önce de ortalaması 95 falandı. Onların temel liseye geçmesi ortalamasını çok etkilemiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.