şimdi ben bunu 5 ile çarpıp sonra tekrar 0.12 ile çarpınca 51 küsür geliyor.. normalde aobp ile 52 geliyordu.. o kadar fark olmuyor demekki.. yoksa bu kişiden kişiye değişiyor mu.. bu durum benim gibi biri için kötü mü oldu iyi mi
kişiden kişiye değişiyor mesela ben 3 puan kaybettim
bulunduğun sıradaki fen ve iyi anadolu liselilere bağlı sen liseliysen iyi sıralarda senin lehine bir durum
Bence senin için obp çok daha iyi.Pratikte 1 puan kaybın var gibi gözüküyor ama rakiplerinin çoğu anadolu ve fen lisesi mezunları.Onların da çoğuna aobp yaramıyor. Ankara psikoloji hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ardaburak1988
şimdi ben bunu 5 ile çarpıp sonra tekrar 0.12 ile çarpınca 51 küsür geliyor.. normalde aobp ile 52 geliyordu.. o kadar fark olmuyor demekki.. yoksa bu kişiden kişiye değişiyor mu.. bu durum benim gibi biri için kötü mü oldu iyi mi
Rakiplerinin fen liseleri olduğunu düşünelim. Sen 52'den 51'e düştün. Rakiplerin 52'den 45'e düştü diyelim. Senin işine gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: RoaR
Bence senin için obp çok daha iyi.Pratikte 1 puan kaybın var gibi gözüküyor ama rakiplerinin çoğu anadolu ve fen lisesi mezunları.Onların da çoğuna aobp yaramıyor. Ankara psikoloji hayırlı olsun
off tamam şimdi anladım olayı :) mutlu oldum birden ya :D teşekkür ederim..
banada 46 geliyor yeterli değil tıp istiyorum sıralamam 14355 acaba kaç kişi atar? tahmini olan varmı?
benimki 71den 54 de düştü seninki 1 puan düşmüş.
boşuna bas bas bagırmıyor millet.sonrada neden bagırıyorlar diye soruyorlar
68---------------> 51
quote:
beyler yanlış anlamış galiba :) benim 52 dediğim 60 üzerinden 52 idi.. normalde geçen seneye göre yapsak benim de 65 ten 51 e düşüyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Murat.TaL
quote:
benimki 71den 54 de düştü seninki 1 puan düşmüş.
boşuna bas bas bagırmıyor millet.sonrada neden bagırıyorlar diye soruyorlar
hayır siz 75 lik sisteme göre bakıyorsunuz :) ona göre bakarsak benimde 65 ten 51 e düştü..
quote:
quote:
beyler yanlış anlamış galiba :) benim 52 dediğim 60 üzerinden 52 idi.. normalde geçen seneye göre yapsak benim de 65 ten 51 e düşüyor..
yanlış anlaşılma falan yok ben aobp ve obp puan kaybına baktım 60 üzerinden.aobp 60 üzerinden 52 obp 60 üzerinden 51 diyen sen değil misin?
benim 3 puan düşüş oldu tm2 de ilk 20 k içersinde varsayarsak ne gibi bir değişim olur iyi mi olur kötü mü?
quote:
quote:
quote:
yanlış anlaşılma falan yok ben aobp ve obp puan kaybına baktım 60 üzerinden.aobp 60 üzerinden 52 obp 60 üzerinden 51 diyen sen değil misin?
aynen öyle de arkadaşlar kendilerininkini yazınca 75 üzerinden bakmış.. :) onu demek istedim yoksa evet benim 60 üzerinden 52 idi şimdi 51 oldu..
quote:
Orijinalden alıntı: justcalw_07
benim 3 puan düşüş oldu tm2 de ilk 20 k içersinde varsayarsak ne gibi bir değişim olur iyi mi olur kötü mü?
iyi olur bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme