Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okumadım haklısın.ülkemizde 100bin tl çok arada kalıyor. Yani premium sedan istersen hiçbirine yetmiyor.ben de yakın zamanda araç değiştireceğim 80bin max. Alabileceğim 2011 c180. Senin de o paraya 320d almaktan başka şansın yok. Dizelse tabi isteğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Epeydir arıyorum bulamadım dizel 3.20d temiz. galiba alternatif olarak benzinli bir araç alacağım bulamazsam.

• Hocam yeni kasa 150 den başlar eski kasa w204 efsane birşey olmaz. Temiz amg bul keyfine bak. Hem prestijli hemde merso.

• m4ssetza kullanıcısına yanıt
    Yakıtı nasıldır?

• Bende var şehir içi 11 12 litre yakıyor. Prins lpgli aldım 35 40 kr yakıyor. Kompresör lpgye en uyumlu motor bu arada..

• Heleki c63 difizör aldın mı etraftaki meraklı gözler. Sürekli üzerinde

Parça konusunda yardım ederim ben sana alacak olursan.

• m4ssetza kullanıcısına yanıt
    Hocam evet güzel araba diyecek sözüm yok. Fakat bu yakıt tüketimi düşündürüyor adamı.

• Benzin olmuş 5 lpg 3 bundan az yakan benzinli bulursan al. Ama dizel alacağım diyorsan illa s60 dizel alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: m4ssetza

Benzin olmuş 5 lpg 3 bundan az yakan benzinli bulursan al. Ama dizel alacağım diyorsan illa s60 dizel alırdım.

lpg 3,20 değilmiydi geçenlerde? Ayrıca lpg'de yakıt tüketimi en az 1-2 litre artar. 10 litre yakan araç 12 yakar, ilk montaj maliyetinide hesaba katınca dizel lpg'den ucuza geliyor.

Ancak volvo s60 konusunda katılıyorum. Bmw kadar sportif olamaz ama bmw'den daha konforludur ve fiyat/kalite açısından volvo açık ara en iyi markadır.

İkinci el değeri önemliyse mercedes c180 yerine biraz daha verin bmw 3.16 alın. Hem değerini korur hem yepyeni araba. illa mercedes diyorsanız onun yeni kasası çıkacak, bekleyin yeni kasa çıksın, eskiler ucuzlasın eskisinden alın...
  • FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    3.16 comfort teknoloji paket olabilir bulamazsam eğer e90

• quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

quote:

Orijinalden alıntı: m4ssetza

Benzin olmuş 5 lpg 3 bundan az yakan benzinli bulursan al. Ama dizel alacağım diyorsan illa s60 dizel alırdım.

lpg 3,20 değilmiydi geçenlerde? Ayrıca lpg'de yakıt tüketimi en az 1-2 litre artar. 10 litre yakan araç 12 yakar, ilk montaj maliyetinide hesaba katınca dizel lpg'den ucuza geliyor.

Ancak volvo s60 konusunda katılıyorum. Bmw kadar sportif olamaz ama bmw'den daha konforludur ve fiyat/kalite açısından volvo açık ara en iyi markadır.

İkinci el değeri önemliyse mercedes c180 yerine biraz daha verin bmw 3.16 alın. Hem değerini korur hem yepyeni araba. illa mercedes diyorsanız onun yeni kasası çıkacak, bekleyin yeni kasa çıksın, eskiler ucuzlasın eskisinden alın...

Şehirden şehre fark eder ben lpgyi 2.70 den alıyorum konyada. Ayrıca yeni kasa mayıs başında gelecek.

• 35.KSK.35 kullanıcısına yanıt
    Full donanımlı golf7 2014 yepis yeni 10yıl binersin..

• Hocam hatchback düşünmüyorum, sedan lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

Hocam hatchback düşünmüyorum, sedan lazım

Hocam turbo motor güncel kasalardan yanayım. Yeni 320i 170hp alınamiyorsa.
    Hb golf7 alırım. Sıfır otomobil herzaman güzeldir.

• Polo alsın 90 liraya, yada jetta alsın. Full highline VW daha ne. 10 sene binersin

O değilde @35.KSK.35 volvo neden düşünmüyorsunuz s60?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

Polo alsın 90 liraya, yada jetta alsın. Full highline VW daha ne. 10 sene binersin

O değilde @35.KSK.35 volvo neden düşünmüyorsunuz s60?

Volvo s80 t5 daha mantıklı

• F30 kasa 316 ları 95 96ya bırakıyorlar doluluk oranını bilmiyorum fakat en azından 0 araba

• MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    Sıfırmı ikinci el mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

Sıfırmı ikinci el mi?

0 hocam x1e fiyat sormaya gitmiştik borusana laf arasında geçti

Bu arada bütçeyi aşsada 0 araba fiyat teklifi almadan 2.el araba alma Insignia falan 5 6 bin indirir adamlar ciddi pazarlık yaparsanız

• MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    Yeni mi hocam yoksa yılbaşından önce mi? Evet zaten gidince ciddi pazarlık yapıp nakit alacağımı bildiriyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.