Şimdi Ara

84.69 85e yuvarlanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
23.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar uğrastım takdir almak için 84.69da kalıyorum. Bu yuvarlanır mı yoksa mal gibi kaldım mı yani ben

• virgulden 51 den sonrası yuvarlanması lazım ama direk onu yazarlar
  • Yuvarlanmaz karne ortalaması
  • hayır yuvarlamaz
    bu not değil 84.99 olsa olmuyor
    illa 85 olacak
  • 84.89 da kaldım ve maalesef yuvarlanmıyor.
  • Hatta 85.01 olucak diye biliyorum ben
  • Geçmiş olsun

eokul kapanıyor galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl hesaplanıyo tam olarak?
  • Kardeşim bunlara kafanızı yormayın..Taktir almak teşekkür almak önemli değil...İlerisi için uğraşın.Eğitiminizi notlara göre yargılamayın ben bişe öğrenebildimi diye onu sorgulayın....Üniversiteye gidersen eğer anlarsın taktir'in teşekkür'ün bi halt olmadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sambaras

Nasıl hesaplanıyo tam olarak?

Misal,

Tarih dersi, 3 yazılı var, 2 de sözlü . ve tarih haftada 4 saat

yazılılar 50-50-50 sözlü ise 60-60 vermiş hoca.

50+50+50+60+60:270 eder.

270/5=54

ortalama 54 geldi.. haftada 4 saat olduğu için 54*4=216

216 o dersin puanı..

Tüm dersleri bu şekilde yapıp toplayıp ders saatine bölüyorsunuz , çıkan puan karne puanı olacaktır, yani teşekkür takdir hesaplaması için.

70-84.99 arası teşekkür 85-100 arası takdir.

---------------

O puan karne puanı olduğu için yuvarlanmaz, neyse orda kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 18 Ocak 2010; 17:29:59 >
  • Bende 84.50'nin üstü diye biliyorum.
  • 85.01 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

Kardeşim bunlara kafanızı yormayın..Taktir almak teşekkür almak önemli değil...İlerisi için uğraşın.Eğitiminizi notlara göre yargılamayın ben bişe öğrenebildimi diye onu sorgulayın....Üniversiteye gidersen eğer anlarsın taktir'in teşekkür'ün bi halt olmadığını.

kesinlikle. önemli olan bilgidir, işe atılınca buna bakacaklar kaç takdir alındığına değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McD58

Bende 84.50'nin üstü diye biliyorum.

Senin mantığın bunu kabul ediyorsan diyebileceğim bir şey yok.
    Ortalaması 85 ya da üstü olması lazım.

Siz hangi 84.51 in 85'e eşit ya da 85'ten büyük olduğunu gördünüz? Küsürlü ortalamalar alıyoruz. O zaman herkesinki yuvarlanır. 64.53 ü , 65 yaparlar. ORTALAMA YUVARLANMAZ. 84.97 'den de teşekkür alan yani takdir alamayan arkadaşım oldu.

Velhasıl kelam , takdir teşekkür bir kağıt parçasından ibarettir.
  • hadi gidin ve bir taktirname daha alın (bana da 85.18 düşüyor lise4)
  • Tamam kağıt parçası bende biliyorum ama. Yani ortalamam 80 olsada tesekkür alsam gam yemicem yani 84.69 koyuyo bana resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Kardeşim bunlara kafanızı yormayın..Taktir almak teşekkür almak önemli değil...İlerisi için uğraşın.Eğitiminizi notlara göre yargılamayın ben bişe öğrenebildimi diye onu sorgulayın....Üniversiteye gidersen eğer anlarsın taktir'in teşekkür'ün bi halt olmadığını.

kesinlikle. önemli olan bilgidir, işe atılınca buna bakacaklar kaç takdir alındığına değil.

Kesinlikle doğru Okulu geçmek için değil, kendini geliştirmek için çalışmak gerekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Bunu eklediğin iyi oldu....

Üniversiteyi 1.likle bitirseniz dahi bu bilgilerin ne kadarını dışarıya yansıtabildiğinize bakıyorlar..İş hayatında okul 1.2.si olman önemli olmuyor kendini ne kadar geliştirebildiğin ve kendini nasıl ifade edebildiğin önemlidir istersen okul sonuncusu ol önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: james_tr

Tamam kağıt parçası bende biliyorum ama. Yani ortalamam 80 olsada tesekkür alsam gam yemicem yani 84.69 koyuyo bana resmen..

84,69'la Takdir alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kNiFé $

quote:

Orijinalden alıntı: james_tr

Tamam kağıt parçası bende biliyorum ama. Yani ortalamam 80 olsada tesekkür alsam gam yemicem yani 84.69 koyuyo bana resmen..

84,69'la Takdir alırsın

geçen sene ben 84,95 civarı ortalamamla teşekkür almıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.