Şimdi Ara

820 beni ne kadar götürür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır falan 820 kullanıyorum eb kral oyun modern vombat 4 sanırım sıfır kasma . Çok memnunum . Bu hafıza sorununda lumia 925 32 GB alma tereddutune düştüm ki . Hafıza kartına uygulama desteği gelecek . Telefonum beni donanım olarak ne kadar götürür . Mesela fifa 14 falan çıkacaktı ne olur 2 sene daha kullanabilirmiuim sorunsuz teşekkürler. turbocore konuya bekleniyor. edit 820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bthnmlk -- 15 Şubat 2014; 22:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıl kullanırsın bence. Donanım olarak Lumia'lar yakın. Hepsi aynı civarda üst düzey kullanım sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

2 yıl kullanırsın bence. Donanım olarak Lumia'lar yakın. Hepsi aynı civarda üst düzey kullanım sağlar.

Zaten sadece kafamdaki sıkıntı o . Donanım olarak taahhutu bitene kadar bir yıl 8 ay falan donanım olarak sıkıntısız goturucekse hiç boşuna masraf yapmak istemiyorum . Birde 2 sene sonra 1020 alınır mı

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 17:3:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

2 yıl kullanırsın bence. Donanım olarak Lumia'lar yakın. Hepsi aynı civarda üst düzey kullanım sağlar.

Zaten sadece kafamdaki sıkıntı o . Donanım olarak taahhutu bitene kadar bir yıl 8 ay falan donanım olarak sıkıntısız goturucekse hiç boşuna masraf yapmak istemiyorum . Birde 2 sene sonra 1020 alınır mı

2016, 2015 sonuna kadar destek verilecek diyor. Bence sıkıntı yaşamazsın. 2 sene sonrası için 1020 iyi bir tercih olmaz bence. Oldukça geride kalır. Pil, işlemci vs. hepsi yenileniyor. Neler olacağı bilinmez ama 2 sene sonrası için 1520 düşünebilirsin. Belki de 2 sene sonra senin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan bir model çıkacak. Nokia ülkemizde alışık olmadığımız kadar kullanıcı dostu davranıyor son zamanlarda. 2 sene sonra alacağın telefon için şimdiden düşünme. 2 sene önce Sony'nin amiral gemisi Arc, Arc S'ti. 512 mb ramli telefonlar. Gerisini sen düşün artık.

• En az 2 sene götürür.
  • Yani şimdi 1020 sordum çunkı o 41 mp kamera hep içimde Bi ukte kalacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Laptopum ne kadar eder?
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım ne kadar eder?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bthnmlk kullanıcısına yanıt
    480P cozunurlukte 920 donanimi 3 yil rahat goturur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 820 kullanıyorum da bu 920 ile çok gözle görülür fark var mı ya?

• 32 gb sabit hafızası var 920nin ama 8.1 ile hafıza kartına uygulama yükleme gelince pek bi espirisi kalmayacak hafızanın onun dışında ekran boyutu fazla, çözünürlük fazla doğal olarak ppi değeri yüksek daha keskin görüntü verir ve purewiew kamera + kablosuz şarj.
  • Kablosuz şarj 820 de de yok muydu hocam

• Kullanımına bağlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra kapak almanız gerekiyor, 920de tümleşik geliyor
  • Hıım güzelmiş baya öyle olması. Aman aman fark da yok yani. Tasarımını beğendiğim için ve de kapak rengini değiştirme seçeneği olduğundan 820 seçtim. Donanım olarak fark yoktu zaten. Bit de bataryamız kotu

• 920 ne kadar giderse, ki baya gidecektir, 820 de o kadar gidecek çünkü donanımları aynı. ben 820'yi 1 senedir kullanıyorum eğer değiştirmezsem 2 sene daha rahat kullanırım, kullanırsın.
  • Benim mantığımla 6-7 yıl da gider. Kızmayın masraf olmasın diyen babalar gibi konuştum.

• Bana lumia 820 lumia 920den biraz daha iyi performans verecegini düşünüyorum çünkü donanimlar aynı ama 820nin çözünürlük düşük olduğu icin işlemciyi yormaz daha iyi performans verir geliyo bana

• quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

Bana lumia 820 lumia 920den biraz daha iyi performans verecegini düşünüyorum çünkü donanimlar aynı ama 820nin çözünürlük düşük olduğu icin işlemciyi yormaz daha iyi performans verir geliyo bana

zaten öyle 820'nin hız test sonuçları 920 ve 925i geride bırakıyor ...

Bende 820'yi 8 aydır kullanıyorum eğer çok teknoloji tutkunu değilseniz uzun bir süre götürür sıkıntı etmeyin
  • 2 yıl gideri var sonra artık canavar telefonlar çıkar zaten
  • Nymphadora kullanıcısına yanıt
    Su pureview lafi tam bir reklam aldatmacasi. 920'nin de, 925'in de ois disinda kamera yonunden hicbir artisi yok 820'ye gore. Hatta 820'nin kamerasi 925'ten daha iyi su anki halleriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbest -- 17 Şubat 2014; 1:40:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.