Şimdi Ara

8120 darboğaz olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar skyrimde ani fps düşüşleri yaşıyorum takılmalar meydana geliyor. Çözünürlük 1280x1024.
    Böylece işlemciye daha fazla yük biniyor.

Asus m5a99x EVO
    Amd 8120 black edition @3888 mhz
    Msi Amd 7850 twin frozr III
    G.SKILL ripjaws 1600 mhz (2.4)
    Ocz agility 120 gb SSD
    Cooler master hyper 412s
    Cooler master Haf 912, 750 watt 80 plus

Oyun orjinal rus keyi. Aynı olay arkham cityde de oluyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit: Driver kontrol edin en stabil sürümü yükleyin sıcaklıklara da bir bakın. Bu gibi konular açılmıştı bir bakın sistem canavar çözünürlük düşük takılma söz konusu olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 1 Eylül 2012; 23:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Edit: Driver kontrol edin en stabil sürümü yükleyin sıcaklıklara da bir bakın. Bu gibi konular açılmıştı bir bakın sistem canavar çözünürlük düşük takılma söz konusu olamaz.

Sıcaklıklar sorunsuz cpu yükte max 55-60 gpu yükte 68-73

• quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

quote:

Edit: Driver kontrol edin en stabil sürümü yükleyin sıcaklıklara da bir bakın. Bu gibi konular açılmıştı bir bakın sistem canavar çözünürlük düşük takılma söz konusu olamaz.

Cpu-Gpu kullaniminida kontrol et eğer onlarda normal bir seviyedeyse kesinlikle sürücü sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

quote:

Cpu-Gpu kullaniminida kontrol et eğer onlarda normal bir seviyedeyse kesinlikle sürücü sorunu

Cpu kullanımı görev yöneticisindeki pek sahici degil herhal ai suite var nerden bakabilirim gpu kullanımı sorunsuz bios en güncel

• Skyrim de ani fps düşüşleri normal..oyunun optimasyonu biraz zayıf..darboğaz ihtimali çok düşük, ancak şöyle de bir olay var ki , günümüz oyunları maximum 4 çekirdek kullandıkları için belki işlemcinin yarısı çalıştığı için ve çözünürlük de düşük olduğu için belki bir miktar darboğaz olabilir

• 8120 gibi bir işlemci için darboğaz başlıklı mesaj da gördüm. Kibakın köprüden atlamaya gidiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darboğaz yok fakat o cozunurluge o ekran kartı çok fazla gelmiş , 1080p de sistemin daha iyisonuc verecektir , ben senin ekran ölçünle HD 5570 ile oynamadığım oyun yok.......

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Darboğaz yok fakat o cozunurluge o ekran kartı çok fazla gelmiş , 1080p de sistemin daha iyisonuc verecektir , ben senin ekran ölçünle HD 5570 ile oynamadığım oyun yok.......

Evet bu cozunurlukte max payne dx11 her sey acik oynarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Skyrim de ani fps düşüşleri normal..oyunun optimasyonu biraz zayıf..darboğaz ihtimali çok düşük, ancak şöyle de bir olay var ki , günümüz oyunları maximum 4 çekirdek kullandıkları için belki işlemcinin yarısı çalıştığı için ve çözünürlük de düşük olduğu için belki bir miktar darboğaz olabilir

Bosuna alinmis bir oyun otomatik ayarlarda ultraya aliyor oyun kedi kendini oyunu oynayamiyorsun.
  • Hocam selamlar ,

Aynı platformda amd fx6100 kullanıyorum bir kaç ay önce yani bana gelen anakart bios umda özellikle THQ nun yaptığı saints row oyununda saçma sapan bir fps ile oynuyordum sonra baktımki benim bios tan sonra 5 adet release çıkmış onları güncelledim şuan problem olmamaktadır bence bu problemler anakart ile alakalı yeni bios felan geldiğinde sorun ortadan kalkacaktır ben gigabyte 990fxa - d3 kullanıyorum ..

Saygılar...
  • quote:

Arkadaşlar skyrimde ani fps düşüşleri yaşıyorum takılmalar meydana geliyor. Çözünürlük 1280x1024.
    Böylece işlemciye daha fazla yük biniyor.

Asus m5a99x EVO
    Amd 8120 black edition @3888 mhz
    Msi Amd 7850 twin frozr III
    G.SKILL ripjaws 1600 mhz (2.4)
    Ocz agility 120 gb SSD
    Cooler master hyper 412s
    Cooler master Haf 912, 750 watt 80 plus

Oyun orjinal rus keyi. Aynı olay arkham cityde de oluyordu.

sENİN için onerebılecegım driver degıstırmen kardesım. 12.6+amd 9.00 leaked'i yukle o zaman gor oyunun cosmasını. Sistemin iyi benzer parcaları kullanıyoruz. Ben işlemciyi @4.5 ghz de kullanıyorum ki bu hıza cektıkten sonra bıle fps yukselmelerı oldu.
  • quote:

quote:

Tf3 un o.c siz o sicakliklara cikmamasi lazim.Benim sapphire bile yukte en fazla 68 derece oluyor ya kartta yadA driverda bir sorun olabilir.Driver olarak 12.4 tavsiye ederim en stabil o.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.