Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 80x60hx35 Mobilyalı Full Sistem Satın Al 25 Ağustos 2013 16:50 1 1 80x60hx35 Mobilyalı Full Sistem Satılan Malzeme(ler): - 80x35x50 Mobilyalı Akvaryum (3 haftalık) - 25 adet yavru ve damızlıkaltı Demasoni (Çok sağlıklı balıklar bant sorunu yok 4 farklı yemle beslendiler) - TetraTec Ex700 New ( Yeni Seri) (3 haftalık sıfır derecede garantili, kutulu) - Eheim 2010 Pick Up İç Filtre (3 haftalık sıfır derecede garantili, kutulu) - Eheim Jager 100W Isıtıcı (3 haftalık sıfır derecede garantili, kutulu) - Eheim 3702 Çift Çıkışlı Hava Motoru (3 haftalık sıfır derecede garantili, kutulu) - Eheim Dip Sifonu (3 haftalık sıfır derecede garantili, kutulu) - Atman Cam Sileceği - Yeteri kadar kum ve fazlasıyla kaya - 15 Metreden fazla hava hortumu ve vantuzları - Ekstra Hava Taşı - 2 adet Eheim Difüzör - Arfa fon - 10 Ml Nitrivec - 10 Ml Toxivec - 100gr Tetra Pro Vegetable - 100gr Dainichi Color Fx - 100gr NLS Thera A - 100 adet Tropical Super Spirutabin A Hediyeler: Sobo 1302F İç Filtre Roxin 300W Isıtıcı Toplu Alım Fiyatı: 750 TL (Pazarlık sünnettir.) İli/Semti: Ankara - Çankaya - Maltepe İrtibat Bilgileri: Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Gelip alınacak.Araca yüklenmesine yardımcı olurum. Fotoğraf: Diğer Ek Bilgiler: Neredeyse sıfır bir akvaryum. Tüm herşeyi alalı daha 2-3 hafta oldu. Faturaları mecvut. 8mm camdan yapılmıştır. Hiç bir sıkıntısı yoktur. Yeni akvaryum alacak veya hobiye yeni başlayacak arkadaşlar için çok ideal bir akvaryum olacaktır. Alacak arkadaş sadece suyunu eklemesi kalacaktır. Marka takıntım olduğu için a'dan z'ye kadar herşeyi 1. sınıf aldım, hepsininde kutusu mecvut atmamıştım. 2 hafta içerisinde yurt dışına yerleşmem gerekiyor evde ilgilenecek kimse yok bu sebepten dolayı satılıktır. Mobilyası aşırı derecede temizdir. Geçtiğimiz hafta komple sildim temizledim. Kapakta florasan ve balast mevcut. Lütfen takas teklif etmeyin dediğim gibi yurtdışına çıkacağım. http://www.akvaryum.com/Forum/80x60hx35_mobilyali_full_sistem_k709696.asp Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Ağustos 2015 Satıldığı Şehir : Yurt Dışı,Yurt Dışı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 80x60hx35 Mobilyalı Full Sistem Alınık Logitech Extreme 3D Pro YGS çalışanlara fırsat ucuz sıfır kitaplar !
Günceldir. Tekliflere açığım. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 80x60hx35 Mobilyalı Full Sistem Alınık Logitech Extreme 3D Pro YGS çalışanlara fırsat ucuz sıfır kitaplar !