Şimdi Ara

80bin tl sıfır otomatik araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzinli otomatik olarak ne önerirsiniz? Bu fiyata en mantıklı donanım vs. klasik olarak leon gözüküyor. Var mı o bantta gözümden kaçırdığım bir araç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pulsar, Auris düşünebilirsiniz. Özellikle Auris lpg ile çok ekonomik olacaktır.

Fiyatlarını bilmiyorum ama bayiilerde 2016 model uygun C4, 308 1.2eat6 gibi seçenekler düşünebilirsiniz. Leondan daha kaliteli, konforludur. Şanzımanı da sorunlu değil.

• 1.6 active donanımlı cvt auris mantıklı seçim olur.

• Megane bulabilirsin veya 308. Bir ara bayiler sıfır Kia Cerato dizel otomatiği 85'e bırakıyorlardı hala var mı bilmiyorum.

• @cebocan @commandx

Aurisi de çok güzel bir alternatif fakat kasası eskidi 2018de yeni kasa geliyor bir de motor sanziman ikilisi leon kadar iyi değil fakat donanimlari güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

@cebocan @commandx

Aurisi de çok güzel bir alternatif fakat kasası eskidi 2018de yeni kasa geliyor bir de motor sanziman ikilisi leon kadar iyi değil fakat donanimlari güzel.

Leon auristen daha önce çıktı piyasaya. Motor şanzıman olarak da Auris bariz daha iyi.

Dsg alınmaması gereken şanzıman. Hem alırken kazık, hem ekstra garanti almadan olmuyor hem de yetkili servise gitmek zorundasınız. Arıza yaşama ihtimali yüksek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şartları zorlayıp golf bakardım. kalite farkı fazla.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Motor nasıl daha iyi? Atmosferik motorun performansı mi daha iyi tüketimi mi?

Sağlamlık olarak söylemiyorum fakat dsg cvt den daha iyi bir sanziman hiz tüketim gibi konularda.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Fiyatlardan haberiniz yok galiba. Ben sizi bilgilendiriyim bos 1.0 dsg golf 95bin tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Fiyatlardan haberiniz yok galiba. Ben sizi bilgilendiriyim bos 1.0 dsg golf 95bin tl.

e ben de şartları zorlardım dedim. zira kullanırken de satarken de golf hakkını verir. hem daha sorunsuz ve konforlu bir sürüş hem de daha iyi bir 2. el.
  • elantra 1.6 crdi 7g-dct

• Elinde 2016 kalan bayilerde dynamic astrayi 83.000 TL ye (belki daha aşağıya) alabilirsiniz.

• Megane lV benzinli. Çift turbo.

• İ30 bakmaz mısınız

• Fiyatları şuan bilmiyorum ama focus ve astra ya bir bakın focus un trend x ile style arasında bin tl fark var

• İkinci el full paket corolla alirsin.

85-90 bin araligindaydi en son baktigimda

• 81 bin tlye sahibinden de 0 km astra 1.4 otomatik var.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ayguv-den...leon-1.0-eco-tsi-115-hp-dsg-adwance-paket-435149501/detay

Sıfır değil ama bir de bu leona bakın.advance paket full 1.0 ecotsi dsg. Bu da çok mantıklı bence kmsi daha 5.200
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Anladım evet kasa 1 2 senede değişecek kesin. Ben de araç alırken en çok leon arasında kalmıştım. Ancak daha sonra acaba arıza olur mu diye aklımın köşesinde kalmasın diye dsg den vazgeçmiştim.

Ben uzun ömür açısından dedim yoksa leonda gayet alınası ve çekici bir araç.

• 1-opel astra (2016)
    2-seat leon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.