Şimdi Ara

80bin TL sıfır C sınıfına verilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütçe elvermiyor maalesef, V40 baktım daha çok ama oda 100binleri görmüş
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    İç tasarımdan dolayı 308 çok uzak bana, araç güzel 1-2 kere kullanma şansım oldu ama her defasında ''bu nedir'' tepkisi verdim,yinede teşekkürler öneri için
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız ama kısacası gönül ferman dinlemiyor diyelim.
    Elimdeki nakit parayı gelecekte düğün v.s işlemleri için kullanmayı düşünüyorum bu yüzden araç fiyatının %30'u civarı bir kredi çekip heleki bunu %0 faizle ödeme imkanı bulursam ballı ekmek kadayıfı olacak benim için.
  • Megane 1.5 dci icon. Hem dizel hem de dolu bir aracınız olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sprtv kullanıcısına yanıt
    1.0 iyi hoşta yukarıda da yazdığım gibi farklı renkler görmek için değiştirmek istiyorum şuan aracı,1.0'da şuan otomatik vites yok bildiğim kadarıyla ama olsada otomatik almazdım zaten. Teşekkür ederim öneri için.
  • EustassKiD26 kullanıcısına yanıt
    Sizin ilacınız yeni Astra olabilir.
    Veya biraz daha bekleyin yeni Honda Civic geliyor, turbolu ama manuel gelir mi bilmem.

Manuel dediğiniz için Golf de olabilir ama Megane'dan uzak durmakta fayda var; Focustan sonra yol tutuşu baş dönmesi yapar adamda.
  • sprtv kullanıcısına yanıt
    Astra aklımı çok çelen bir araç aslına bakarsak,gerek yenilenmiş yüzü gerekse sunduğu donanım ve gücü göz önüne alındığında. Yeni olmasından kaynaklı ''bebeklik hastalığı'' var mı onları görmek istiyorum,yoksa tercihlerde 1. sıramda yer alabilir rahatlıkla

Megane konusunda haklısınız,aklımdaki diğer şüphelerden biride o. Tasarım ve motor olarak harika ama 3 senelik Focus beraberliğinden sonra ilk virajda kı.ı başı ayrı kayarsa onunlada bozuşuruz.

Ben araç kullanmaktan zevk duyan bir insanım,aldığım araç beni gerek performansıyla gerek sürüş keyfiyle gerekse donanımıyla keyiflendirmeli. Japon araçlarında bu 3'ünü birlikte bulamadım,umarım yeni kasa civic 3'ünü tam olmasada azar azar koyarak çıkar piyasaya.

• 10 bin daha verebiliyorsanız superb 1.4 150 style var, arka cam perdesine kadar mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    10bin çıkamam, çıksam dahi büyük araç/D segmenti istemiyorum.
  • Donanımlı araba istiyorsanız ilk önce golfü listeden bir çıkarın. En yüksek ücrete en düşük donanımı sunuyor. Şu anda en donanımlı araçlar yeni megane ve yeni astra bu ikisi üzerine yoğunlaşabilirsiniz ama eğer aceleniz yoksa 6 ay sonra yeni Civic gelecek donanım olarak C sınıfı standartlarının üzerinde donanım ile gelmesi bekleniyor. Aceleniz varsa megane ve astra ikilisi arasında fiyat/performans değerlendirmesi yapıp birini seçin. Yol tutuş filan gibi derdiniz varsa Focus titanyum x üzerine yoğunlaşın çünkü Astra da bağımsız süspansiyonları iptal ettiler diye biliyorum. Astra ve Megane'nın yol tutuşları benzer olacaktır.
  • 1.5 Dci Icon megane ciddi bir seçenek olur.308 1.6 E-hdi manuel'de iyidir.Ben megan alırdım.
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    leon neyse de rapid en olmayacak seçenek olmuş. rapid fabia kalitesinde bile değil.

benzinli-manuel dolu araç tavsiye ederim. bu şartlarda megane 4 icon 1.2 tce birkaç opsiyonla çok güzel olacaktır. golf highline manuel alırsanız liste fiyatı üzerinden %4-5 indirim alabilirsiniz.
  • EustassKiD26 kullanıcısına yanıt
    Hocam Golf bu yeni kasa cikacak diye oyle buyuk indirimler beklemeyin derim. Ben genelde mantiken baktigim icin Megane'i onerdim fakat aldiktan sonra icinize sinmeyecekse almanin anlami yok sonucta. Allah gonlunuze gore versin :)

• Leon fr veya highline golf..
  • Hocam Focus'dan sonra geçilebilecek tek araç GOLF'tür.
  • Meganı kafadan elerdim.Dci eyvallah da renoya o kadar para verilecekse Talisman dışında bir aracına verilmez.Golf desen tasarımı eskidi artık yıllardır aynı tasarım aynı kasa.Listede alınabilecek 2 araç birisi Astra diğeri Focus.Ağzına kadar dolu istersen titanium olanı daha mantıklı.
  • hocam bu kadar dertlenmeyin ben mesela puntoya biniyorum sizin bindiğiniz arabayı almak için çok plan yapıyorum ama alamıyorum. Duygusal nedenlerden
  • Megane mantıklı bir seçenek olur,Çünkü iş araba almakla bitmiyor,o gaza rahat rahat basmak istiyorsan dizel şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 15 Nisan 2016; 17:33:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük konuşmak gibi olmasın ama şu dönemde 80 bin lirayı sıfır arabaya asla vermem. Az ve temiz kullanılmış bir ikinci el alırım. Bir de LPG gibi biraalternatif varken asla dizele ekstra para vermem. Dolu mu boş mu sorusuna gelince o kadar para verdikten sonra keşke şu da olsaydı demek istemem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.