Şimdi Ara

80710092 hatası (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
5
Favori
56.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende dns değiştirme olsun modem resetleme olsun restore file system olsun hepsini denedim ama birtürlü düzeltemiyorum. port bile açtım modemden girip yine olmuyo dmzden ps ıpsine yol açtm o bile olmadı...

Bendeki sorun fifa 15 için oyunu açtığımda 1.01 güncellemesi war diyor yüklemeye basıyorum, yüklemeye başlıyor ama durmuyor :D %100'ü geçiyor dakikalarda 34milyon fln gösteriyo nese bikaç kez bıraktm o bitiyor kuruluyor diyor bu sefer kurmadan işte 80710092 veya 80029564 hatası veriyor ve datalar gidiyor. flasha allahtan fifa 15i yedekledm 11GB 3 kere indirdim adi kullanım kotayı mahwetti en son yedekledim şimdi istediğim zaman corrupted data dediğinde kuruyorum tekrar ama güncellemeyi yapamıorm pes 2014te denedim ondada yapmıyor sorun ne olabilir? Dellendim kırıp atıcam ps3'ü biri yardım edebilir mi bilmiyorum bütün çözümleri okduum yaptım ama birtek bendemi indirirken %100'ü geçip dakikalar sapıtıyor?

• k_saatci K kullanıcısına yanıt
    valla soruna cevap olmayacak ama benimki kendi kendine geçti hiç bir şey yapmadım.
    ps sitesine ticket atın atılıyomu bilmiyorum ama sss bölümü vardı inşallah çabuk geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar dün geceden beridir bende bağlanamıyorum. işin aksi tarafı sony nin sitesinden de giremiyorum sayfa hata veriyor..genel bir sorun var galiba.şu indirimler bitmeden bir acılırsa iyi olur
    8.8.4.4

İyi Eğlenceler..

Orijinalden alıntı: ohdesu

Arkadaşlar ben Kıbrıs'tayım Türkiye dışında arkadaşlar bakacak olursa konuya diye bilgilendirme olsun Google DNS denedim oldu.
    8.8.8.8
    8.8.4.4

İyi Eğlenceler..

sorun çözüldü

uydunet netmaster CBW-383Z4 modem ile üstteki menüden temel seçeneğini seçin, açılan sayfanın altına "IPv4 DNS Sunucuları:" var, bunları ps3 e manuel olarak girdim ve sorun çözüldü. google dns ile sorun yaşayanlar ve uydunet kullananlar deneyebilirler.

• beyler merhaba bende gta 5 hatası alıyorum ps3 güncelleme 1.26 istiyor ama yarıda kesiliyor ve bazı arkadaşlar sorunun internetimde oldugunu söylüyor superonline kullanıyım varmı bana güncel ttnet dns si yada başka çözüm yardım edin gençler.
  • HTTP Status Code 504 diyebisey cikio napmaliyim?

Modeme reset attım yemedi.

Direkt kablo ile modeme bağladım sökmedi.

Cihazda internet var çünkü ayarlardan test yapınca her şey yolunda görünüyor.

YouTube gün güncellemesi yapamadığım için kullanamıyorum.

Ne halt etmeye ikide bir güncelleme yayınlıyorlar ki inmiyor çünkü güncelleme. Playstation teknik olarak problemli Bir cihaz.

• Merhaba 80710092 hata kodum var. Gerçekten olabilecek en kötü hata kodu, çünkü psnye sign in olabilmek dışında makinanın herhangi bir uygulamasında çevrimiçi olamıyorsunuz. Makinam güncel sürümde uzun süredir. Güncellemeden kaynaklı değil.

Bu hata ile ilk başta GTA’nın onlinenı açıkken beni onlinedan atmasıyla karşılaştım. Asla onlinea giremedim. Bu arada hiç onlineda şifre filan kullanmadım kendi yağımda kavruluyordum ama biri başımdan aşağıya para yağdırdı ancak bunu ben yapmadım başka bir online oyuncu yaptı. Bundan 5 gün sonra giremedim.

Bunun üzerine;

-internet bağlantımı test ettim başarılı çıktı
    -başarılı çıkmasına rağmen farklı DNS’leri denedim olmadı.
    -internet tarayıcısından çerezleri, geçmişi sildim olmadı
    -sistem birleştirme yapma kararı aldım bu sistemi temizlemek tüm kupaların gitmesi demek ama yaptım yine olmadı.
    -sistem biçimlendirme 9 saat sürdü ve her şey silindi. Bunun üzerine tekrar güncelemme yapayım dedim olmadı.
    -ayarlardan sistem geri yükleme yaptım olmadı
    -güvenli modda çalıştırıp sistem ayarlarına geri dön dedim olmadı.
    - bu kadar olmayan şey varken daraldım ve bari netflixi yükleyeyim dedim yine olmadı.
    -spotify da yüklenmedi
    - playstation storea bile giremiyorum.
    - internet tarayıcısını açınca bile aynı hatayı alıyorum.

Yani özetle sign in olabilmem dışında PS3’ümde çevrimiçi olabileceğim indirebileceğim hiçbir şeye asla izin vermiyor hepsinde aynı 80710092 hata kodunu alıyorum.

Bugün Sonny’nin yetkili teknik servisi ile görüştüm bana gücenli modda çalıştırın gibi yaptığım şeyleri söyledi. Bende süreci yukarıdaki detaylarıyla anlattım o da internet testi bu hata koduna rağmen başarılıysa ve playstationa herhangi bir şey indiremiyorsanız online oyun sorasında bir hacklenme olmuş olabilir bunu da PlayStation fark ettiyse makinayı bu hata kodu ile kitlemiş olabilir. Şuan sadece CDden oyun oynayabilirsiniz dedi.

Bu hata kodunu benim gibi bu denli ciddi yaşayan bir arkadaşın yorumuna henüz rastlamadım ama biri yaşarsa diye buraya yazmak istedim.

Henüz sorun niye oldu kısmı için tek cevap hacklenmiş olabileceğim. Ama bu sadece tahmin.

Pazartesi günü makinayı Sonny’ye götüreceğim. Sonucunu da mutlaka yazacağım.

Bilgilerinize.
    Jumfu

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.