Şimdi Ara

80130182 error hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez psn'e giriş yapacaktım fakat sürekli 80130182 error hatası alıyorum.. Network ayarlarından ayar yapmak gerekiyor fakat ps3 konusunda çok yeniyim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu arada modemimin markası airties 5050.

• Bu Hatayı Arasıra bende Alıyorum Fakat Sürekliliği Olmaması Gerekiyor.İkinci Modem Ayarlarını Tanıtıp Ps3 Gördükten Sonra İnterneti Kullanabilir Fonksiyonunda İken Bu Sorun İle Karşılaştıysan Şunu Diyeyim İ.P Numarasını Yenilemek için Modem Ayarları İle Oynadıysan Sorun Yapar...Modemim Modunu Değiştirdiysen Bridge Router Modu Vardır Normalde Router Olması Gerekiyor..
    Onun Dışında da PSN Kaynaklı Oluyor Ama Kısa Süreliğine Oluyor.Senin Tam Olarak Anlatman Gerek Sorunu
  • Ip sorununu geçtim şimdide Dns hatası veriyor.. Elle giriyorum dnsyi ama olmuyor. en baştan automatic girersem ıp vs o zamanda ıp sorunu veriyor. yazmadığım dns kalmadı ama sonuç aynı ıp'yi başarıyla geçiyor fakat dnsde aynı hata ile bağnatı kurmama izin vermiyor.. iyice soğudum alt tarafı bir dns bu kadar zor olamamalı ya psne girebilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Ip sorununu geçtim şimdide Dns hatası veriyor.. Elle giriyorum dnsyi ama olmuyor. en baştan automatic girersem ıp vs o zamanda ıp sorunu veriyor. yazmadığım dns kalmadı ama sonuç aynı ıp'yi başarıyla geçiyor fakat dnsde aynı hata ile bağnatı kurmama izin vermiyor.. iyice soğudum alt tarafı bir dns bu kadar zor olamamalı ya psne girebilmek.

Evet arkadaşlar şu an bende psne bağlanamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mysql hatası, yardım!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.