Şimdi Ara

800 Trilyon Yıl Yaşamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler, hayalimdeki masaüstü sistemi kurdum .( Nvidia Gtx 1080 kartı da aldım ). 1080p dizi-film arşivimi de yaptım. Full hd tv ve ses sistemi de hazır. Sonsuza kadar Oyun oynamak dizi ve film izlemek istiyorum , 70-80 yıl yaşamak az değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 22 Mart 2017; 17:26:0 >

• 800 Trilyon Yıl Yaşamak istiyorum
  • You can play a game called 'life' on world's most powerful graphic card: imagination. It's built-in, bro.
  • istersin de,her isteyen,istediğinin olmasını isterdi..
    ama yok öyle lüx
  • yaşadıgımız düzen ve toplum, bulunan keşfedilen teknoloji ve bilim bunlara ek olarak insan ırkının savaş merakınıda eklersek

büyük ihtimal o kadar yaşamayacaksın,gereksiz konu .

üye ban konu kilit
  • Bizce mahsuru yok kardeşim
  • Bahsettiğin gibihayat sürerek obeZite buna bağlı olarak KALP damar hastalıklarıNÖROLOJİK rahatsızlıklar fiziksel bel o murga bozuklukları fıtık vs.... 10 20 yıl sonrq mefta olursun.Yaşam tarzını değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Günde yarım saat egzersiz ya da yarım saat yürüyüş yapmak kaydıyla böyle bir hayat istiyorum.
  • God mod on

• İnsalığa faydalı bir şey yap . Oyun , oyun , oyun . Nereye kadar ?

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Neden ? benim insanlığa bir borcum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

Neden ? benim insanlığa bir borcum yok.

menfaatçisin sanırım . Yolda kalan birisi için "bu adamın bana yararı yok banane yolda kalsın" diyorsun o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 22 Mart 2017; 17:48:23 >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    haklısın kötü bi insana dönüşmüşüm
  • Zaman gelecek Gtx 1080 olacak TNT2 M64 oynadığın btf1 olacak half life 1 verilen 3000$ dolara edecek anca 30$ kısacası hayat kendini hep geliştirecek ama sen bu gidişle hep olduğun yerde sayacaksın..
  • Bende E4300 - R7 240 sistemi kardeşime verip i5 6500 - RX480 sistem topladım 2 ay önce. Yeni çıkan oyunları oynayamıyordum bazı oyunlarıda düşük ayarlarda oynuyordum 2 aydır High-Ultra'dan aşağı düşmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.