Şimdi Ara

800 TL'ye kadar akıllı telefon TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi 800-850TL'ye kadar android işlemci telefon arıyorum
    -HTC Desire Z
    Bi sorum daha var BADA işletim sistemi mi daha kullanışlı kapsamlı yoksa android mi??

• Vatan'da Xperia Neo World-Axess-Nakit'e 858 TL
    Kaçırma derim.
  • Bada kullandım güzel bir sistem.Zaten WAVE serisi dışında göremezsin.Bada 2.0 gelecek en geç 1 ay içinde sistem çok güzel , Live Wallpaper'dan tut , dahili chat programına kadar her şey var.Dersen BADA kullanırım Wave Y-M yi bekle yada Wave 1 al.Wave 2 Super Clear LCD Wave 1 SuperAmoLED.

~
  • 3 gun önce dartden kampanya ile beyaz renklı SE xperia x10 aldım 799tlye.Bende ille de androidli olsun diyordum.Telefon cok hızlı ,ekranı 4 ınc,kamera mercegı galaxy s2 ıle aynı ayrıca androıd 2.3.3 surumu resmı olarak yayınlandı.Bu fıyata en ıyı telefon bence bu.Genelde teknosada fılan 900-1000 tl ye satılıyor zaten.

Edit:Wave 2 mi sırf bada sıstemıne bırsey yukleyemedıgımden eşime verdım,android cok cok farklı.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Cep-telefonu/SONY-ERICSSON/XPERIA-X10-BEYAZ-p-43718-c-12.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAVCI -- 16 Ekim 2011; 19:07:53 >
  • Badalı cihazlar güzeldir. Senin için yeterli ise buradan bakabilirsin.

http://www.samsungapps.com/
  • neo veya lg optimus black sizin kampanya kovalarsan düşürürsün iyi fiyata
  • bu kampanya peşin alımlarda da geçerli mi? sanki sadece kredi kartı için geçerliydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optimus black ve neo arasında bi seçim yapman gerekli, o fiyata en iyi ikisini alabilirsin.
  • quote:

TAVCI Tarih 16 Ekim 2011; 19:05:40
    3 gun önce dartden kampanya ile beyaz renklı SE xperia x10 aldım 799tlye.Bende ille de androidli olsun diyordum.Telefon cok hızlı ,ekranı 4 ınc,kamera mercegı galaxy s2 ıle aynı ayrıca androıd 2.3.3 surumu resmı olarak yayınlandı.Bu fıyata en ıyı telefon bence bu.Genelde teknosada fılan 900-1000 tl ye satılıyor zaten.

Edit:Wave 2 mi sırf bada sıstemıne bırsey yukleyemedıgımden eşime verdım,android cok cok farklı.

Bende içine bişeyler yüklemek istediğim için android istiyorum zaten
    Yani arkadaşlar aklımda hiç sony ericson veya lg yoktu,ona rağmen kafam karışıktı şimdi allak bullak oldu,benim aklıma samsung geliyo sürekli fakat o da bütçemi biraz aşıyo.HTC desen zaten fiyatları ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

quote:

3 gun önce dartden kampanya ile beyaz renklı SE xperia x10 aldım 799tlye.Bende ille de androidli olsun diyordum.Telefon cok hızlı ,ekranı 4 ınc,kamera mercegı galaxy s2 ıle aynı ayrıca androıd 2.3.3 surumu resmı olarak yayınlandı.Bu fıyata en ıyı telefon bence bu.Genelde teknosada fılan 900-1000 tl ye satılıyor zaten.

Yani arkadaşlar aklımda hiç sony ericson veya lg yoktu,ona rağmen kafam karışıktı şimdi allak bullak oldu,benim aklıma samsung geliyo sürekli fakat o da bütçemi biraz aşıyo.HTC desen zaten fiyatları ortada

Hocam SE Xperia Neo kesinlikle öneririm, vatanda 850 tl idi dün, hala öyle mi bilmiyorum. Wave 2den kesinlikle uzak dur, bada symbian işletim sisteminden farksız uygulama yönünden. Ayrıca kulaklık performansı da oldukça hoş bir cihaz, cihaz üzerinde hdmi girişi de var.

• quote:

HanRa Tarih 17 Ekim 2011; 12:27:38

quote:

quote:

Hocam SE Xperia Neo kesinlikle öneririm, vatanda 850 tl idi dün, hala öyle mi bilmiyorum. Wave 2den kesinlikle uzak dur, bada symbian işletim sisteminden farksız uygulama yönünden. Ayrıca kulaklık performansı da oldukça hoş bir cihaz, cihaz üzerinde hdmi girişi de var.

SE bu kadar iyi bi telefon mu.kötülediğimden değil yanlış anlamayın bu zamana kadar hiç SE telefonum olmadığı için bilmiyorm.
    Hocam telefon güzel görünüyo tavsiyenizi dikkate alacam araştırmaya başlyırom fakat vatana baktım şimdi telefonun fiyatı 969Tl olmuş.
    bu telefon hakkında ne düşünürsnz
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=641606&ref=akakce&v=1.35&ttype=Details#pt

• quote:

quote:

HanRa Tarih 17 Ekim 2011; 12:27:38

quote:

quote:

SE bu kadar iyi bi telefon mu.kötülediğimden değil yanlış anlamayın bu zamana kadar hiç SE telefonum olmadığı için bilmiyorm.
    Hocam telefon güzel görünüyo tavsiyenizi dikkate alacam araştırmaya başlyırom fakat vatana baktım şimdi telefonun fiyatı 969Tl olmuş.
    bu telefon hakkında ne düşünürsnz
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=641606&ref=akakce&v=1.35&ttype=Details#pt

SE gerçekten çok kaliteli ve güzel telefonlar yapıyor, sürekli SE kullandığımdan biliyorum

Bu cihaz da güzeldir ama ileriyi düşünerek alırsanız fazla performans beklemeyin, kamerasından da fazla bişey beklemeyin. Şuan için güzel cihaz, 800 mhz ve android olması da şuanki çoğu oyun ve uygulamayı rahatlıkla kaldırır ama gpu yok diye biliyorum, yeni gelecek oyunların oynanabileceğini düşünmüyorum. Lg Optimus Black, SE Xperia X10 ve SE Xperia Neo önerebilirim. Wave 2, huawei x5 bunlar fason telefonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanRa -- 17 Ekim 2011; 13:35:19 >

• şu anda fiyatlar yüksek fakat vatan bilgisayar sürekli indirim yapıyor mesela dün akşama kadar %25 indirim vardı. bu indirimleri takip ederim almışken en iyi smartphone'u alayım dersen xperia neo ve optimus black tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _blackmamba_ -- 17 Ekim 2011; 14:18:20 >
  • SE Xperia neo tavsiyesi çoğalıyo gittikçe yavaş yavaş ilgimi çekmeye başlıyo.
    Kullananlara soruyorum bu telefonla ilgili herhangi bir problem yaşayan oldu mu??
  • ben kullandığım için optimus black almanı tavsiye ederim..
    özellikle hafta sonları vatan bilgisayarda- teknosada fiyatı bayağı düşüyor..

bence sen git optimus ve xperia karşılaştırması yap ona göre karar ver..
  • quote:

SE Xperia neo tavsiyesi çoğalıyo gittikçe yavaş yavaş ilgimi çekmeye başlıyo.
    Kullananlara soruyorum bu telefonla ilgili herhangi bir problem yaşayan oldu mu??

Sorun yaşayan duymadım henüz ben, iyice araştır istersen ama kusursuz diye bişey yoktur sonuçta elektronik ve 2 yıl garantisi mevcut. Sonuçta SE kalitesinden bahsediyoruz

Neo ve Optimus Black işini uzun bir süre görür.

Not: Neodaki gpu, optimus black gpusundan daha iyi.
  • Arkadaşlar samsung Galaxy Ace s5830 hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim?
  • yanlız desire z çok kaba bir telefondur söyliyim öyle cepte filan taşınmaz.ya bildiğin ufak notebook gibi bişey.
  • quote:

kangroo Tarih 18 Ekim 2011; 20:16:45
    yanlız desire z çok kaba bir telefondur söyliyim öyle cepte filan taşınmaz.ya bildiğin ufak notebook gibi bişey.

Yok o kadar da değil ben telefonu inceledim öyle çok kalın bişey değil fakat o seçeneği eledm gibi görünüyo şimdilik
  • quote:

quote:

kangroo Tarih 18 Ekim 2011; 20:16:45
    yanlız desire z çok kaba bir telefondur söyliyim öyle cepte filan taşınmaz.ya bildiğin ufak notebook gibi bişey.

Yok o kadar da değil ben telefonu inceledim öyle çok kalın bişey değil fakat o seçeneği eledm gibi görünüyo şimdilik

Hocam neden elediğinizi söylerseniz sevinirim. Ben de bu telefonu almayı düşünüyordum, aklımda bir fikir oluşur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.