Arkadaşlar sizden maximum 800 Liraya kadar olan full dokunmatik olan bir telefon önerisi bekliyorum. Bu aralar aklımda Samsung 8003 JET var sizce nasıl bu telefon ? 3 güne kadar öneriler doğrultusunda bir telefon alacağım. Şuan 5800 kullanıyorum.
ben de 8003 jet ile nokia e72 arasında kaldım...
hayirdir 5800 sarmadi galiba
Kağıt üzerinde 8003 E72'ye göre çok üstün gözüküyor. Ancak kendine has bir işletim sistemi olması cihazla uyumlu uygulama bulmayı çok zor bir hale getiriyor.
5800 başta bana çok cazip geldi aldım ancak dokunmatiği beni resmen illet eder hale getirdi... O yüzden değiştireceğim. Samsung 8003 Jet'i alsam mı arkadaşlar? 800-850 Lira arası dokunmatik başka ne önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: RapBey
5800 başta bana çok cazip geldi aldım ancak dokunmatiği beni resmen illet eder hale getirdi... O yüzden değiştireceğim. Samsung 8003 Jet'i alsam mı arkadaşlar? 800-850 Lira arası dokunmatik başka ne önerirsiniz?
Eger önemlı olan dokunmatık ekran performansı ıse lg arenaya bakabılırsınız(Sıfır Fiyatı sizin istedıgınız rakamlarda).Onunda sarjı az gıdıyo dıyolar.Başka alternatif olarak o paraya ikinci el ıphone 3g 8gb da alabılırsınız.