Şimdi Ara

80 lvl SATILIK CHAR(SS VE VİDEO MEVCUT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar char hala satılıktır 80 lvl full str takas düşünmüyorum bunu belirteyim özellikle ciddi olan arkadaşlar msn eklesiinler explorer241@hotmail.com
  • stat dağıtımın güzel olsaydı çok daha iyi bir fiyata sata biirdin
    bu adam full str deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: seven_boy

stat dağıtımın güzel olsaydı çok daha iyi bir fiyata sata biirdin
    bu adam full str deil

çok bilion sen be acaba hayatında hiç 80 lvl char yaptınmı?

bilmeden konuş lol
  • CHAR BENCE COK SAGLAM YIKAMASININ ELBET Bİ NDNİ VARDIR KARŞISINDAKİ ADAMA 4-5K VURUOLAR VE DONUS SKILLYLE 9-10K YAKIN VURUO İNT ÖLMÜO DEMEKKİ KARŞISINDAKİ ADAM ASIRI SAGLAM
    ARKDAŞLAR STR CHAR VE GLAVİE İSE BENCE HİÇBİR ZMAN 1 VS 1 DE EŞİT SARTLARDA GLAVİE YIKAMAZ İNTLER BEN KENDİ CHARIMLA OLYMPUSTA ARKDAŞLARIMIN ÖNÜNDE 72 LVL İNT YIKTIM LVLİM 61 OLMASINA RAGMEN O ADAM EGER STR GLAVİE KARŞISINDAKİ NUKERCİ VE ONU ÖLDÜREMİOSA ÜZERİ COK SAGLAMDIR AMA FARKETTİYSENİZ O İNTTE O KDAR GÜÇLÜ OLMASINA RAGMEN GLAVİE ARKDAŞIMIZI YIKAMIO DEMK Kİ 2SİNİDE CHAR COK SAGLAM BENCE GÜZEL Bİ FİYATA İNS. GİDER DİYELİM
  • bende onu anlatmaya çalışıyorum ilk videodaki kapıştığım eleman yani pumuckel rome serverının en sağlam intlerinden kolay kolay kimse karşısında duramaz adam sun setlerle gezio normal bir int char olsa okadar dayanamaz zaten 2. videoda guardian die birisiyle kapışıyorum o da sağlam ama pumuckel kadar değil guardianda 80 lvl fakat pvp de görüosunuzki karşımda 1 dk bile dayanamıyor diyorlarki int charı kesemesi uzun sürmüş falan filan bunun tek nedeni pumuckel in sun set giymesidir ayrıca pumuckeli kestikten sonra bir int daha geliyor dikkat ederseniz onada saldırıyorum oda 80 lvl bir char 3-4 skillde yatırdım farkı görmeye çalışın arkadaşlar 3 dk boyunca kesmeye çalıştığım adam sıradan bir int char deil...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.