Şimdi Ara

80 lvl full farm char VENICE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    * Build Bilgisi : Hybrid 15 lvl str verildi - Lvl 80
    * Ödeme Opsiyonu : Peşin
    * Hemen Al : 500 YTL
    * Özel Notlar : Fiyatta kesinlikle pazarlık payı yoktur charın full farm olması bi çok nedenin önüne geçer. Charda şu an item ve silah yok sadece accessory set var ve 200m gold var . Yanlız alıcak olan kişiye tavsiyem yeni skillerden sonra charın en iyi hali sword shield'a döndürülmesidir kendim askere gideceğim için satıyorum charı yoksa oynamaya devam edicek ve sword shield'a dönücektim. Skilleri ise Bicheon 80, Light 80, Cold 80 , Fire 60 ve el yakma skill'ide light olarak ayarlanırsa char çok sağlam olucaktır buna garanti veririm. Charın mesleği thieftir 3 lvl %31 thiefliği vardır ve serverın ileri gelen thieflerindendir.. Alan arkadaş thief nickini değiştirirse sevinirim. Detayları konuşmak için msn adresim mehmetbalta@live.com . Ve son olarak kimse charım hakkında yorum yapmasın iyi kötü gibisinden sadece alıcı olan ciddi arkadaşları bekliyorum. Herkese teşekkürler.
    * Resimler : Resimlerde HP - MP ve balance'lar üzerimde item vs. olmadığı için az gözüküyor fakat giyindiği zaman max 14K HP'si ve 17,5K'ya yakın MP'si oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZanGi_ -- 2 Şubat 2008; 18:47:58 >

• ben bu çarı biliyorum venicede thieflik yaparken görmüştüm çok sağlam çar.
  • hayırlı Satışlar...

• Aha İzmit ' te benden başka DaLToN oldugunu bilmiyodum.. HKS sin hemde :D Selam dostum.. Hayırlı satışlar dilerim...

Kafama yatarsa bende alabilirim..

Konuda up olsun bu arada

PS: Thief mesleğinde cidden ileri gelen bir charedır.. Çünkü bizler Venicenin En iyi thiefleriyiz

WeeDSmoKa a.k.a DaLToN_WeeD

Edit : Yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 17 Ocak 2008; 11:44:03 >

• Full farm ise niye elektrik ve buzun nukelerini açmadın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

Aha İzmit ' te benden başka DaLToN oldugunu bilmiyodum.. HKS sin hemde :D Selam dostum.. Hayırlı satışlar dilerim...

Kafama yatarsa bende alabilirim..

Konuda up olsun bu arada

PS: Thief mesleğinde cidden ileri gelen bir charedır.. Çünkü bizler Venicenin En iyi thiefleriyiz

WeeDSmoKa a.k.a DaLToN_WeeD

Edit : Yok...

Eyw. saol dostum bende izmitte benle Kasap dışında DaLToN olduğunu şimdi öğrenmiş oldum :)

quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

Full farm ise niye elektrik ve buzun nukelerini açmadın?

Hybrid olduğu için açmadım en güçlü nuke fire nukesidir diğerlerini kullanmaya gerek kalmadan işimi fire nukeleri ve heuksual skilleri ile bitirebiliyorum. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

• Taci izmitli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_kose

ben bu çarı biliyorum venicede thieflik yaparken görmüştüm çok sağlam çar.

+++
  • quote:

Taci izmitli mi?

kanku noobmusun nesin char buldum 2:1 hybrit bow yapcaz bırak weniceyi. kank 90 lira

bu arada geçen baktım huo hala 1 numara venicede helal lsun vala bişe demiom
  • quote:

Taci izmitli mi?

Evet :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

Taci izmitli mi?

kanku noobmusun nesin char buldum 2:1 hybrit bow yapcaz bırak weniceyi. kank 90 lira

huo'nun 1 numara olduğunu nasıl ıspatlayabilirsin bana ?
  • yaw charın hp ve mp bi garibime kactı int hybird spear bi charda cold olmadımı cok kolay yatar bence
  • Güzel char
    İyi satışlar
  • braunx u tanıyorsun sanırım kankam olur :). Hayırlı satışlar bu arada
  • quote:

quote:

Taci izmitli mi?

La kanka 100 M altın yabmısım +5 silahları cekmisim 6 -7 - 8 bu saatten sonra zor gibi.. :D

Ama setli bişi bulursan ole ucuza gelebilirim :D

• quote:

Orjinalden alıntı: _ZanGi_

quote:

quote:

Taci izmitli mi?

şimdi bu msjı kendine niye sıkıntı yaptınki? huoyla bi sıkıntın var anlaşılan. elin gavurunu savuncak dilim ama nekadar zamandır kasıyosun o serverde? o server açıldığından itibaren oynuyodum orda. huo herzaman en iyilerdendi ve şu an gördüğüm kadarıyla en iyisi daha iyisini göremedim venicede. o lavuğun oyuna yatırdığı parayla kaçtane full farm char alınır bilemicem yani.
    bu msjında gereksiz gerginlik sezinlediğim için yazdım bunları ilk msjım sanada değildi yani neden üstüne alındınıda anlamış dilim.

kanka kas sen o serverde bişe demiorm sana char satışcıları var o serverde charı veriyoz arkadaşına verio sora geri alıo başkasına satıo falan bişe demiom.ç
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 17 Ocak 2008; 21:19:27 >

• huo hani bizim full sun olan huo

Venicede 1 numara Traderlii 5 lvl % 99 olarak biliom ben
  • Ahah kanku memed abiniye öle yabdı anlamadım :S neyse saglık olsun 200 YTl ye vermiş goduum charını :D getii tembeler :D

@_ZanGi_

Dostum tembeler

Venicenini ilk adamlarındandır.. bi suredir oynamıyor venicede.. nedeni ukarda yazdıgı sebep artık spartada kasıyor..

edit:

quote:

Orjinalden alıntı: MoooNLiFe

huo hani bizim full sun olan huo

Venicede 1 numara Traderlii 5 lvl % 99 olarak biliom ben

Venicede 7 lvl thief 7 Lvl Trader ve Thiefler var artık.. Senin bilgin geride kalmıs biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 17 Ocak 2008; 21:36:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: roroor

yaw charın hp ve mp bi garibime kactı int hybird spear bi charda cold olmadımı cok kolay yatar bence

İşte bizim insanımız az bişey uzun bi yazı gördüğü zaman tembelliğe kaçıyor ve okumuyor eğer o yazıyı okusaydın anlardın.. Char soyunuk halde çektim SS'leri o yüzden garibine gelmiştir.. Neyse bu tür kötüleyici yorumlar yapmazsan sevinirim yok çok kolay yatarmış cold olmazsa olmazmış falan bunlar satışı engelleyici unsurlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _ZanGi_

quote:

quote:

Taci izmitli mi?

şimdi bu msjı kendine niye sıkıntı yaptınki? huoyla bi sıkıntın var anlaşılan. elin gavurunu savuncak dilim ama nekadar zamandır kasıyosun o serverde? o server açıldığından itibaren oynuyodum orda. huo herzaman en iyilerdendi ve şu an gördüğüm kadarıyla en iyisi daha iyisini göremedim venicede. o lavuğun oyuna yatırdığı parayla kaçtane full farm char alınır bilemicem yani.
    bu msjında gereksiz gerginlik sezinlediğim için yazdım bunları ilk msjım sanada değildi yani neden üstüne alındınıda anlamış dilim.

kanka kas sen o serverde bişe demiorm sana char satışcıları var o serverde charı veriyoz arkadaşına verio sora geri alıo başkasına satıo falan bişe demiom.ç
    edit.

Yok estağfurullah sıkıntı falan yapmadım huo yla ne sorunum olabilirki adamın dilinden anlamam o benim dilimden anlamaz ama kızıdğım nokta şu oyunda sadece türkler huo diyor 1,5 senedir bu serverda oynuyorum başka bi laf duymadım.. Ama sana şunu söyleyeyimki o herkesin çok güçlü dediği eziğin koruduğu tradeleride yıktık 5-10 star mallarınıda çaldık bunu serverda DaLToN'ları iyi tanıyan yada DaLToN olan kime sorarsan sor onaylıyacaktır. Hazır huo en güçlü konusuna gelmişken şunu söyleyeyim huo bana göre oyunun en korkak oyuncusu daha 1 kere huo yu tek başına gezerken görmedim ya yanında 1 yada 2 tane kendisi gibi full sun arkadaşı yada 1 tane buffer'ı oluyor ve kendisi hunter karşısındaki trader ama bufferda hiç bir job item yok yani karşısındaki insan ilk buffer'ı kessin buffer ölsün sonra huo nun buffları silinsin onuda öldürsün olayı olmuyor bufferi kesmesi için pk olması gerekiyor bunuda o durumda kimse yapmaz.. ee sonuç ne huo adamı öldürdü huo en güçlü.. başkada bişey demiyorum.

Bide şu son yazdığın kısmı açıklarsan sevinirim "kanka kas sen o serverde bişe demiorm sana char satışcıları var o serverde charı veriyoz arkadaşına verio sora geri alıo başkasına satıo falan bişe demiom."

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.