Gercekten cocukluğumuzda bunların hepsini gördük duyduk yaşadık hüzünlenmemek elde değil en çok 80 li yılların müziklerini çok severdim birde gazozun içine leblebileri atıp içmeği
parizyenden müjde çorap reklamını daha hatırlıyom karı at arabasına tam binerken benide bitiriyodu (o zamanlar 6 yaşında filandım demekki benimkide temel içgüdü gibi bişe)
telli arabalarımız vardı.üzerine ren renk pullar yapıştırırdık. düüüüt wıııın.
vay be millet ne hüzünlenmiş topic de
quote:
Orjinalden alıntı: urfalı
parizyenden müjde çorap reklamını daha hatırlıyom karı at arabasına tam binerken benide bitiriyodu (o zamanlar 6 yaşında filandım demekki benimkide temel içgüdü gibi bişe)
+100
ben yapınca alışverişi,zaten alıyorum satış fişi replikleri barındıran ali-ayşegül atik reklamı ve b! akkal amca, bir pergel, bir kalem, bir de çikolata alacağım. erooooolll, eroooolll (mahallede çocuklardan biri) buraya gelin dedim size buraya ! fişini de al oğlum'daki meşhur erol,
daha dün gibi hatırlıyorum , ayrıca kara şimşek favorimdi
bi dakka kara şimşeki herkes biliyor ama en önemlisi mavi kurt mu ne vardı helikopter dizisi oda manyaktı hatırladınızmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Qaan
quote:
Orjinalden alıntı: urfalı
+100
demek sende benim gibi abazasın kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: HYDRA
bi dakka kara şimşeki herkes biliyor ama en önemlisi mavi kurt mu ne vardı helikopter dizisi oda manyaktı hatırladınızmı?
trt2 de çıkıyordu sanırım sessiz moda geçip karıları dikizliyolardı başka dizide olabilier gerçi adını hatırlamıyorum koltukal! tında topla okul bahçesine yalnız giderken "nasılsa oynıycak birileri vardır" diyebilmek demek sabahtan akşama kadar kaç maç yapardık yav
Hava Kurdu unutulurmu 95-96 sanırım StarTV de tekrar oynamıştı
quote:
Orjinalden alıntı: HYDRA
doğru ahmet bay yanlış
A takımını izleyen yok mu???
ben de sonn 6 yıla yetişmişim. ama 90lı yıllar daha güsel...
A takımı ,90 ların dizisi Star da başladı ,seyrettik tabi
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme