Şimdi Ara

80 li yıllar demek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir 10 sene sonra da içinde bulunduğumuz yıllar için benzer şeyler söyleyeceğimizi düşünürsek bu günlerin değerini bilelim,kaybetmeden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nil ay

80 li yıllar demek

comanchero'nun ve life is lifeın sözlerini ezberlemeye çalışmak demek...michael jackson, madonna, samantha fox demek.

live is life tır o.birde 90 ları 2000 leri 2010 ları özlermiyim bilmiyorum ama hayatım boyunca 80leri özleyeceğim kesin...

edit:90 lar geçti dimi yaa?özlemiyorumki 90 ları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonajinsky -- 1 Ağustos 2005, 22:24:27 >
  • laura branigan self control demek. va ayrıca iron maiden demek.
  • @nil ay

bu yazı nerden Çalınmış

Ben yaşar kurt'un sitesinde okumustum forumda orda birisi yazmıstı sanırım yada bizi kekledi

Ama süper bi yazı gercekten
  • gerçekten birebir hepsini yaşadım
    çok iyi hissetmiş ve gerçekten yürekten yazılmış bi yazı
    hakkaten 90 lı yıllarda ne oldu arkadaşlar hiçbişi aklıma gelmiyo
    bi nevi batıya uyum ve baş dönmesi galiba yozlaşmaktan başka bişey olmadı galiba
  • Walla ben göremedim o zamanları ama alltakine bir göz atın ingilizceniz varsa.

http://www.crazyfads.com/80s.htm
  • bende yaşadım bende!
    sendikaların arka sokağa attığı dergileri toplayıp eve getirmiştimde babam çok kızmış korkuyla yakmıştı hepsini
    hayatımda ilk kutu kolayı bir almancı vermişti, saatler ne olduğunu anlamaya çalıştım, sallıyorum içinde bişey var ama açamıyorum, en sonunda çiviyle delmiştim, fışkırıncada ödüm kopmuştu
    ozamanlar evler bahçeliydi, ağaçlarda salıncak kurardık
    Ajda pekkanın amaan petrol şarkısını söylerken giydiği kırmızı tulum kızlar arasında amma modaydı
  • rock müziğin ikinci baharı ve her dalda kaliteli müzik +tarz demek
  • Benim anLamadığım bizden farkınız ne oLdu ? 2 göz 2 kuLak 1 burun 1 ağızın dışında ek bi özeLLikmi veriLdi size ?

Uyuz oLuyorum bu yönLeriyle ön plana çıkmaya çalışan insanLara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feyksem Suçlu Kim

Benim anLamadığım bizden farkınız ne oLdu ? 2 göz 2 kuLak 1 burun 1 ağızın dışında ek bi özeLLikmi veriLdi size ?

Kıskanmayalım beyler !...

Bu arada sizin için telekomun yeni adsl reklamını tavsiye ederim gen kuşak
  • quote:

Benim anLamadığım bizden farkınız ne oLdu ? 2 göz 2 kuLak 1 burun 1 ağızın dışında ek bi özeLLikmi veriLdi size ?

yaşamadan nasıl böyle bir yorum yapıyorsun?analog dönemden digital döneme geçmek nedir nerden bileceksin?biraz daha aklı başında yorumlar yaparsan iyi olur....
  • offf be .. bu yaz sıcağında soğuk bi rüzgar estirdin... teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirena

quote:

Kıskanmayalım beyler !...

Bu arada sizin için telekomun yeni adsl reklamını tavsiye ederim gen kuşak

1. si seni kıskanmam için sebep gösterirmisin bana ?

2. si ise söylediğin söz çok ağır benim ya$ım 23 bende tam oLmasada o dönemden geçtim sonuçta ama bunu kuLLanıp ön pLana çıkmaya çaLışanlara uyuz oLuyorum diyorum... okumakLa oLmuyo yazıLarı beynimizede göndereLimki idrak edelim dimi?

• quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

yaşamadan nasıl böyle bir yorum yapıyorsun?analog dönemden digital döneme geçmek nedir nerden bileceksin?biraz daha aklı başında yorumlar yaparsan iyi olur....

Sana geLince.. Ne zannediyosunuz kendinizi 30 ya$ında falanmısında kar$ıma geçip ahkam kesiyosun ?

Oturduğun yerden bacak gibi sallaması ne kadar kolay dimi ?

Analogtan digitale geçmişte,aklı başında yorum yapmıyomu$umda...

Bi yazdıkLarımı adam gibi okuyup yorumLamasını öğrenin ya$ınıza ba$ınıza bakmadan da milleti küçükmüş gibi uyarmayın..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Sana geLince.. Ne zannediyosunuz kendinizi 30 ya$ında falanmısında kar$ıma geçip ahkam kesiyosun ?

Analogtan digitale geçmişte,aklı başında yorum yapmıyomu$umda...

Bi yazdıkLarımı adam gibi okuyup yorumLamasını öğrenin ya$ınıza ba$ınıza bakmadan da milleti küçükmüş gibi uyarmayın..

quote:

Benim anLamadığım bizden farkınız ne oLdu

quote:

benim ya$ım 23 bende tam oLmasada o dönemden geçtim

bi kere bu söylediklerin çelişiyo...

quote:

bu ne demek biraaz açar mısın?

kimsenin ön plana çıkmaya çalıştığı falan yok gibime geliyor bunu nerden çıkartıyorsun anlamış değilim?yani böyle birşey ön plana çıkmak nasıl olur anlamış değilim...bunu da bi açıklar mısın?

ayrıca ben 30 yaşında veya daha fazla isem bu söylediklerini yalayacak mısın?

• Benim anLamadığım bizden farkınız ne oLdu
    &
    benim ya$ım 23 bende tam oLmasada o dönemden geçtim..

evet çünkü kendimin tam olarak o yıllardan geçtiğini düşünmüyorum.İyikide geçmemişim...

Oturduğun yerden bacak gibi sallaması ne kadar kolay dimi ? demek biLgisayarın başından klavye ile yazmak ne kolay dimi demek.Gerçi bu sözleri bilmek için analog devirden digital devre geçmeyi bilmek gerek ama neyse..

kimsenin ön plana çıkmaya çalıştığı falan yok gibime geliyor bunu nerden çıkartıyorsun anlamış değilim?yani böyle birşey ön plana çıkmak nasıl olur anlamış değilim...bunu da bi açıklar mısın?

belki kimsenin amacı ön plana çıkmak olmayabilir ama sanki ayırım yapılıyomuş gibi geliyo bana ve sende bunu o saçma cümlenle onayladın. "analog dönemden digital döneme geçmek nedir nerden bileceksin"...
    ve bugüne kadar gördüğüm 25,26,27 ya$ındaki insanların çoğunun dilinde aynı muhabbet sanki lale devrini görmüşler gibi ve başarıyla çıkmışlar gibi böbürleniyolar.. Neyse o lafım tam anlamıyla size değildi kusura bakma..

ayrıca ben 30 yaşında veya daha fazla isem bu söylediklerini yalayacak mısın?
    yaLamam.. biLhakis mutLu oLur ve sözLerimin arkasında dururum 30 ya$ında bir insandan daha ikna edici daha mantıkLı konu$mak ve tartı$mak bana gurur verir.Ama değiLsen utanırım kendimden bu kadar yazıyı yazdığım için..

• 30 yaşında değilim ama merdiven dayadım sayılır...

sen de o yıllardan geçse idin tam manası ile senin de aynı yorumlar içinde olacağını söyleyebilirim...işte bu noktada ,geçmediğin için farklı yorumlara giriyorsun....ve şunu tekarar ediyorum kimsenin öne çıkmaya çalıştığı falan yok...daha fazla da uzatmak istemiyorum
  • Bak kardeşim ben diyorumki bu şekilde ön pLana çıkmaya çaLışanlara uyuz oLuyorum..

Bu cümLeyi bi 100 kere feLan kur bi kafanda...

Eminim anLıyacaksın beni..
  • Arkadaşım kimsenin ön plana çıkmaya niyeti yok,
    şurda birbirimizin halinde ve ortak yaşadıklarımızdan sözediyoruz ne diye ağzımızın tadını bozuyorsun?
  • quote:

Bak kardeşim ben diyorumki bu şekilde ön pLana çıkmaya çaLışanlara uyuz oLuyorum..

Bu cümLeyi bi 100 kere feLan kur bi kafanda...

Eminim anLıyacaksın beni..

Koçum sen ne demek istiyorsun, 80'liler le bir sorunun falan mı var senin. Galiba öne çıkan (Bende var bi tane) şeylerle ilgili bir takıntın yada sorunun var anlaşılan ?

Burada 80'li yıllardan bahsedip nostalji yapıyoruz, sen gelip gereksiz yere ortamı geriyorsun, senden yaşça büyük olanlar senden daha fazla görmüş geçirmiş olanlar ve senden daha tecrübeli olanlardır, asıl sen kendini ne sanıyorsun ki ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.