Şimdi Ara

80 levelim battleground bulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 9 gün sürem kaldı o 9 gün süre ile rogue charıma o 1 levelde giyilen itemlerden dizmek istiyorum sonrada 2aylık süre alıp onla kasıcam. Şuan 80 levelim %70 neler yaparsam hızlı honor kasarım
    savaş bul diyorum 30dakika oldu halen bulmuyor bazen 40dakikada buluyor ne yapmam lazım acil honor kasmam lazım günde kaç k honor kasılır

• quote:

Orijinalden alıntı: priest0198

Merhaba arkadaşlar 9 gün sürem kaldı o 9 gün süre ile rogue charıma o 1 levelde giyilen itemlerden dizmek istiyorum sonrada 2aylık süre alıp onla kasıcam. Şuan 80 levelim %70 neler yaparsam hızlı honor kasarım
    savaş bul diyorum 30dakika oldu halen bulmuyor bazen 40dakikada buluyor ne yapmam lazım acil honor kasmam lazım günde kaç k honor kasılır

Bu saatlerde böyle hocam. Akşama doğru rahat bulunur hale geliyor. Dps spec ise çok daha uzun sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 27 Nisan 2014; 13:32:56 >
  • arkadaş 90 olmadan zor bulursun dedi 80 levelde günde kaç k honor kasılır
  • quote:

arkadaş 90 olmadan zor bulursun dedi 80 levelde günde kaç k honor kasılır

İyi kasarsın yendiğin sürece. Tamamlar item alır bir tur daha tamamlarsın.
  • bro şimdi bana tahmını rakamı söylermısın günde 4-5 saat girebiliyorum hafta içi

hafta sonları 12 saat felan
  • quote:

bro şimdi bana tahmını rakamı söylermısın günde 4-5 saat girebiliyorum hafta içi

hafta sonları 12 saat felan

12 saat girdiğin gün, o haftanın bg sine gir. 5k falan toplarsın
  • yok bulmuyor ya healcı olarak girerken 40 dakkadan aşa bulmuyor dps gireken 70 minut oldu halen yok kasamıyorum honor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90 olup girmekten başka çaren yok maalesef.hızlı sıra istiyorsan o levellar sana göre değil.bir ara 70 twink yapayım demiştim de canım çıkmıştı seti tamamlayana kadar.
  • Kardeşim tank seçiceksin ben mesela frost dk yım ama dungeon veya battleground girerken tankı işaretliyorum ışınlandıktan sonra blood spec e dönüyorum max 5 dk da buluyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Kardeşim tank seçiceksin ben mesela frost dk yım ama dungeon veya battleground girerken tankı işaretliyorum ışınlandıktan sonra blood spec e dönüyorum max 5 dk da buluyor zaten

Adam rogue'muş nası tank seçecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teeraal

quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Kardeşim tank seçiceksin ben mesela frost dk yım ama dungeon veya battleground girerken tankı işaretliyorum ışınlandıktan sonra blood spec e dönüyorum max 5 dk da buluyor zaten

Adam rogue'muş nası tank seçecek?

Ahaha Pardon ya rogueymiş k.b o zaman kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 günde karakterini lvl 90 yap ondan sonra çok rahat kasarsın istediğin honoru lvl 90 olunca tol barad savaşınıda kaçırma ordanda iyi honor geliyo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.