Şimdi Ara

80 Level Full STR Blader 500 YTL !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

Hepiniz sağolun arkadaşlar..

quote:

Orjinalden alıntı: cihan.ates

bencede guzel ama ucuza satıyorsun bızım burda arkadaş opet vectra ile takas etti

ohaa Opel vectramı
    (Normalde salak salak smiley kullanmam ama arabayla char değiştirmişler yawww)

char hala satılık ..

Opel değil yaw OPET Öle yazmış pfff.

Sırf post kasın sanki görmedik opet yazdığını

Tartışma çıkartmayın lütfen.. o adamın posta ihtiyacı yokki

• quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Suna gerek kalmamış 72+7 C10 seni bayağ bi sürükler pvpde sunda kesersin noobda

ewt blade harbiden super olmus
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Hepiniz sağolun arkadaşlar..

quote:

Orjinalden alıntı: cihan.ates

bencede guzel ama ucuza satıyorsun bızım burda arkadaş opet vectra ile takas etti

ohaa Opel vectramı
    (Normalde salak salak smiley kullanmam ama arabayla char değiştirmişler yawww)

char hala satılık ..

Opel değil yaw OPET Öle yazmış pfff.

Sırf post kasın sanki görmedik opet yazdığını

Tartışma çıkartmayın lütfen.. o adamın posta ihtiyacı yokki

Eheheh arada öyle arızalar çıkıyo ne edecen. WTS POST 100 TANE POST 1 YTL asamuah

• Güzel Char ama 500'e Satabiliceğini sanmıyorum eskiden di öyle pahalı satmalar. 850ye bile satan vardı. Lakin artık bot var herkes ona dadandı. O yüzden kimse böyle paralar verip char almıyor.

Hayırlı Satışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerseM.exe

Güzel Char ama 500'e Satabiliceğini sanmıyorum eskiden di öyle pahalı satmalar. 850ye bile satan vardı. Lakin artık bot var herkes ona dadandı. O yüzden kimse böyle paralar verip char almıyor.

Hayırlı Satışlar..

pahalımı ?? sen chardan anladığına eminmisin charın ederi normal durumda en kötü 800 YTL ama çok paraya sıkıştım o yüzden bu fiyata satıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerseM.exe

Güzel Char ama 500'e Satabiliceğini sanmıyorum eskiden di öyle pahalı satmalar. 850ye bile satan vardı. Lakin artık bot var herkes ona dadandı. O yüzden kimse böyle paralar verip char almıyor.

Hayırlı Satışlar..

3 ay botla kastin diyelim botu silki zirti pirti hesapla masrafini ...
    3 ay gibi vakti de hesaba kat birde bu itemleri edinebilme yapabilmek icin ugrasi hesapla (ki her babayigit full blue +5 seti yapamaz) ... boyle bi silah edinebilmeyi hesapla ... vs vs vs ...

her bot kullanmayi ogrenen boyle bir karakter yapabilse keske ... ama nerdee ... oyundan gercekten anlayan biri bile (ki emin ol sayilari cok cok az oyundan gercekten anlayan kisilerin) bir karakteri bu lvl ve duruma kasip bu itemleri yapabilmenin zorlugunu bilir ...

Ha oyundan anlamayanlar bot var nasilsa birakirim kasar 80 e diyebilir ... ama oyun sadece 80 lvl e karakter kasmak degil ... bu ikisinin farkini anlayamayanlara zaten laf anlatmak mumkun degil ...

• hala satılık
  • Bence 750 milyona gider çar çok sağlam ve güzel bankası iyi skilleride göstersen iyi olur
  • başka sitelerde daha pahaliya satabilrsin daha cabuk da gider
  • char süper boyle bi char yapmak cok emek gerektirir...

saygıyla eğiliyorum...

alan charın hakkını verir inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 19 Ağustos 2007; 2:01:59 >
  • kardeş msn adresimi eklermisin belki orda daha ayrıntılı konuşuruz okan_.34@hotmail.com
  • itemler çok iyi ama bazılarında phy ve mag.defence yüzdesi çok düşük.ben alabilsem phy basacam ama yok para yokkkkkkk

ayrıca blade de hoş duruyor.
  • @EKŞİOĞLU34

ekledim

ve yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.. tüm sitelere yazdım ama alan yok kardeşim bu ara char piyasası bozuk
  • kardeş sen bu charı satma herkesi yatırırsın sakın satma derim cnaıda çok güzel hp manyak blade manyak shield manyak sende nmanyak oldun yanlış anlama kardeş espri yaptım para olsada alsam
  • Karakter Satılmıştır ..

Kilit Lütfen ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.