Şimdi Ara

80 gün kala kitap değiştirmek aptallık mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 6 ay dershanemin sınav yayınlarının kitabından çalıştım basınç vs konularına teknofemden calıstım bu gun farkettım kı iklim yeryuzu sekıllerı vs hepsını unutmusum annem fem cog. Ygs lys kıtabı almıs 80 günde en bastan bıtırmeyı dusunuyorum kıtabı gercekten cok guzel bızım yayında olmayan yerler var ve cok ayrıntı resımler harıtılar dolu kıtap sizce 80 günkala yayın degıssem sıkıntı olur mu nasılsa iklim vs konularına bastan calısıcam hepsını unutmusum.

Bizim yayında güzel ama pek ayrıntı değil ve cümleler çok uzun sıkıyo insanı.

Femin edebiyatıda begendım ama elimde zaten edebıyat ayrıntılı notlar var ona calısmayı dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanusunincisi -- 7 Nisan 2016; 21:36:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• kardeş yanlış anlama sana demiyorum bunu ama değiştirmessen salaklık bir kitaba bağlı kalma femden çalış sınavdan bak yetmedimi aç mebi analz et internetten dinle birçok yerden bak konuya
  • ygslys12sinif Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ezber yaptıgım için tek kıtaba en fazla ıkı kıtaba baglı kalıyorum sonra bılgıler bırbırıne gırıyor.

• Ezberden kasıt ne, cümle cümle mi ezberliyon hocam? Sınavda patlama sonra.

• foofighterss F kullanıcısına yanıt
    Hocam basınc gıbı konular hariç her cümlesine kadar ezberlıyorum sözel cıkıslı oldugum için pek patlamıyorum ezber konularda ıklım vs ezber yapıyorum mecburen.

• olm saçmalama lan gümlersin bak sınavda sözel çıkışlı falanda olsan mantığını anla ygs coğrafyadan hatırlıyorum çok az ezber yapmıştım 2 yanlışım çıktı ygs de sayısal olmama rağmen hepsinin mantığı var onların basınç falan ezberleme sakın bi ton hoca anlatıyor onlardan dinle internette
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.