Şimdi Ara

80 Gb Samsung Devresi Aranıyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harddiskimin üzerindeki devre hasar gördüğünden yeni bir elektronik devreye ihtiyacım var. Elinde bad sektörlü ya da 80gb Sata Samsung hdd elektronik devresi olupta yardımcı olacak arkadaşlardan mesaj bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam böle kimse yardımcı olamaz model yaz bence ayrıca neyi yandı yanan parçaya göre olur yada olmaz derim data kurtarma ve disk tamiri yapıyorum uyup uymayacağı konusunda yardımcı olabilirim sen bi model yaz hele bide ne lazım hangi parçası....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enverakkuş -- 26 Haziran 2008; 18:33:05 >
  • Yok parça yanmadı, kondansatörlerden birisi ezilmiş. Açılmış çiçek gibi:D Genelde modelleri standart die biliyorum Samsung modellerini. 80 Gb Sata modeli işte:) Hepside birbirini çalıştırıyor zaten.... Harddiskin üzerindeki devre buarada arızalı olan, yanlış anlaşılma olmasın. Bad sektor vs bi durum yok. Üzerinden söküp çıkartabildiğimiz elektronik devresi gerekli işte. Harddisk şuan yanımda olmadığı için tam olarak modeli bilmiyorum...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: manjimurai

Harddiskimin üzerindeki devre hasar gördüğünden yeni bir elektronik devreye ihtiyacım var. Elinde bad sektörlü ya da 80gb Sata Samsung hdd elektronik devresi olupta yardımcı olacak arkadaşlardan mesaj bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

aynı sıkıntı bendede var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.