Şimdi Ara

80 GB İNTEL 335 SERİES SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 80 GB İNTEL 335 SERİES SSD
    İNTEL 335 SERİES SSD DİSKİ 2 HAFTA ÖNCE EKSEN BİLGİSAYARDAN SATIN ALDIM.
    BİLGİSAYARIMDA SATA 3 PORTU OLMADIĞINDAN DOLAYI. BİR ETKİSİ OLMADI. BU SEBEBLE ALDIĞIM GÜN İADE ETTİM. ANCAK İADE KARGO TEKRAR BANA DÖNDÜ. SİTE İLE OLSUN FİRMA İLE OLSUN GÖRÜŞTÜM. SÖZLEŞME GEREĞİ POŞETİ AÇILMIŞ DEPOLAMA ÜRÜNLERİNDE İADE ALINAMIYORMUŞ .

SADECE 1 DEFALIĞINA 30 DK KULLANILMIŞTIR. SONRASINDA PAKETİNE KOYUP İADE ETTİM. GERİ GELDİ VE HALA PAKETİ OLDUĞU GİBİ DURUYOR. FATURASI KUTUSU HERŞEYİ DAHİL BANA GELDİĞİ GİBİ GÖNDERİMİNİ SAĞLARIM.

DOSTA GİDECEK TÜRDEN. MEMNUN KALMAZSANIZ BEN İADENİZİ ALIRIM.
    BU ÜRÜNÜ ALMADAN PİYASA ARAŞTIRMASI YAPTIM. FİYATINA VE PERFORMANSINA KALİTE VE GÜVENİLİR MARKA OLARAKTAN İNTEL'İ TERCİH ETTİM

http://www.sanalpazar.com/80-Gb-Intel-335-Series-Ssd__isp19194865
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Mart 2016 Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eşe dosta gidecek diye mi fiyat yazmadınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat İlanda Mevcut Zaten Açıklama Bölümüne 2. Kez Fiyat Yazmayı Düşünmedim.

• Samanpazarı ayrı, Dh ayrı. Birinde aracı var, burada satıcı var. Demek istediğim komisyonsuz fiyat yazmanız gerektiği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komisyon Ücreti O Kadar'da Fazla Olmadığında Gerek Duymadım. Ürürne Güvendiğimden Dolayı SanalPazar İle Satmayı Uygun Buluyorum. Komisyonsuz Kapıda Ödemeli Olarakta %5 Komisyonsuz Fiyatı 143 Lira Düz 140 Lira Kapıda Ödemeli Olarak Göndermini Sağlarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.