Şimdi Ara

80 GB DÖKÜMANI OTOMATİK KLASÖRLERE BÖLME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim elimde 80 gb bir döküman var bunu CD lere yazmak istiyorum doğal olarak tek tek uğraşıp kalsörlere ayırmam lazım. Elinizde bu işlemi otomatik yapan bir program varmıdır. İlgilenirseniz sevinirim.
    Şimdiden Teşekkürler

• winrar ile sıkıştırarak istediğin ölçüde bölebilirsin.
    ayrıca cd için özel seçeneği de mevcut

Ama cd ile de uğraşılmaz hani.100 cd yapar.Dvdlere yazmayı dene.Bul bi dvd writer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 17 Şubat 2009; 14:16:44 >
  • Mesut kardeşim ziplemek işime gelmiyor neden dersen ben cdye yükliyeceğim dökümanları aslında arşiv olarak kullanıcam yani lazım olduğuna dökümanı tekrar pcye kopyalamadan cdnin içinden direk halledebileceğim şekilde olması gerekiyor. Ayrıca Cd derken DvD den bahsetmek istemiştim :) kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkudenizi -- 17 Şubat 2009; 14:51:17 >
  • Öyle bir program elbet vardır ama ben bu noktada pek tavsiye etmiyorum.
    Neden diye soracak olursan dataları dvdlere senin gruplayarak atman çok daha hayırlı olacaktır.
    Böylece handi dvd de ne dosyan var bu şekilde daha rahat görebilir ve ulaşabilirsin.
    Diğer türlü hangi dosya hangi dvd deydi diye çok zaman kaybedebilirsin
  • aslında bu tam olarak öyle bişey değil bir resim arşivi ondan dolayı sıkıntı yaşamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.