Şimdi Ara

80+charı olan baksın:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynamadığınız 80+ charınız varsa, 1defa kesmem karşılığında 1m gold verebilirim. 40defa falan kesebilirim 50m. her kesişimden sonra parayı vericem. bana msn adresimden ulaşın lütfen... cusas_03@hotmail.com

1 m x %5 exp kaybı 50 x5% : 2,5 lvl birde +80 olacak, ben sana her kesme karşılığı 2 m vereyim

olurmu :D
  • skyshadow koptunda böyyle yapan çok kişi var bilmem biliyo musun üstelik o levellerde öldüğünde yüzde 5 gitmiyo heralde sende yüzde 5 gittine göre 50- civarısın . okutkan charı almama gereke kalmadı oyun parasına 200 me alıyorum

Orjinalden alıntı: $$RocK4EveR$$

skyshadow koptunda böyyle yapan çok kişi var bilmem biliyo musun üstelik o levellerde öldüğünde yüzde 5 gitmiyo heralde sende yüzde 5 gittine göre 50- civarısın . okutkan charı almama gereke kalmadı oyun parasına 200 me alıyorum

Ne halt yersen ye. SAnki ben charı itemsiz 100ytl ye satıom. Charı hem 84lvl74exp+char içinde 1milyarlık item var. Madem bana 5 tane char bulda alayım 1milyara

Orjinalden alıntı: okutkan

quote:

Orjinalden alıntı: $$RocK4EveR$$

skyshadow koptunda böyyle yapan çok kişi var bilmem biliyo musun üstelik o levellerde öldüğünde yüzde 5 gitmiyo heralde sende yüzde 5 gittine göre 50- civarısın . okutkan charı almama gereke kalmadı oyun parasına 200 me alıyorum

Ne halt yersen ye. SAnki ben charı itemsiz 100ytl ye satıom. Charı hem 84lvl74exp+char içinde 1milyarlık item var. Madem bana 5 tane char bulda alayım 1milyara

Ne güzel Konusmalar Admin Yokmu Ya?

• 100 lwl kesiceksen 3,5m alırım her kesise :D 30 kere kesersen 3m den olur hero online usa :D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurrss

100 lwl kesiceksen 3,5m alırım her kesise :D 30 kere kesersen 3m den olur hero online usa :D

Hadi yeni bir konu actin "Sohbet ve Bilgi" baslikli. Bu bütün konulara mesaj atma da ne oluyor? Gereksiz sekilde kullanmayin su forumu.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.