Şimdi Ara

80 bin limitli sıfır araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dsg li hali 90 bin tl ve avensisten daha bos bir araç. o yüzden eledik passat'ı. tavisye için teşekkür ederim yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksyhn

Juhziz verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. ayrıca geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.

aslında bu geçen 2-3 günlük süre zarfında biraz eleme yaptık kafamızda. mesela mpv leri eledik. tarz olarak beğenmiyor kardeşim.

avensis hala demirbaş. dezavantajları çok aslında. başta manuel olması. sırf toyota diye duruyor listede. teknoseyirdeki video yu izledim. aracın boyutları küçük olmasına rağmen büyüklüğünden söz edip durdular, nedenini anlayamadım... c segment ölçülerinde bir araç avensis aslında neredeyse corolla kadar.

corolla full + AT duruyor listede + olarak mazda 3 eklendi ona bakılacak ve chevrolet cruze. inanılmaz derecede ucuz :) 48 bin tl full + AT olanı...

508 gereksiz derecede pahalı fiyatı onu en baştan eledik zaten. limit 80 bin tl.

aynı şekilde passat da pahalı ve boş. oda elendi.

latitude duruyor ama fiyatı 82 bin baktığımız donanımın. sallantıda şuan. yakıt en son baktıgımız nokta çünkü araba fazla kullanılmayacak zaten.

insignia yine limiti aşıyor 85 bin tl fiyatı var. elendi o da.

superb çok şişerme bir araçmış gittik gördük. elendi.

şuan aslında en güçlü adaylar; subaru xv - hyundai ix35 - kia sportage. otomatik ve orta donanım seviyesinde olanlar. fiyatları 75 bin TL

bu üçü arasından tecrübe ettikleriniz varsa aktarırsanız çok sevinirim.

teşekkürler.

Teknoseyir'deki videoyu bende izlemistim, adamlar bence suna deginmek istiyorlardi, arabanin ic mekani gercekten cok genis, dis ebat olarak Jetta-Corolla ayarinda neredeyse ama ic mekan fazlasiyla buyuk ve ferah.

Boyum 1,86m , kilom da 104 bu arada.

• naturalman3 kullanıcısına yanıt
    volvo s40 çok küçük kalır malesef. s60 bile küçük geliyordu. yoksa fiyatlarına baktım geçn gün makul idi.

dediğim gibi insignia ve passat aradığımız özelliklerde bütçemizin üstüne çıkıyor.

arabada hız çeviklik çok önemli değil. zaten istanbul'da kıyamet gibi trafikte yaşıyoruz.

aslında genel olarak tekrar özetlemek gerekirse;

-hız
    -yakıt
    -2. el

hiç önemli değil.

-otomatik vites
    -genişlik
    -sorunsuzluk
    -donanım

asıl önemli olan bunlar.

listede son kalanları da özetleyeyim, buradan devam edelim isterseniz.

corolla en üst donanım AT ( 67 bin tl )
    mazda 3 en üst donanım AT ( 72 bin tl )
    civic en üst donanım AT ( 67 bin tl )
    * cruze en üst donanım AT ( 48 bin tl )

xv en üst donanım ( 81 bin tl )
    ix35 ( 81 bin tl )
    sportage ( 81 bin tl )

latitude 1.5 dci edc privilege (81 bin tl )
    * bir hata yaptığımı anladım 2013 fiyatarına bakıyormuşum. 2014 fiyatı 88 bin tl.

ve son olarak manuel elegant plus avensis listenin sonunda.

sanırım atladığım kalmadı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brksyhn -- 22 Nisan 2014; 16:06:23 >

• Janjan kullanıcısına yanıt
    keşke 1.6 otomatiği olsaydı, hiç bu kadar tantanaya gerek kalmayacaktı...
  • quote:

volvo s40 çok küçük kalır malesef. s60 bile küçük geliyordu. yoksa fiyatlarına baktım geçn gün makul idi.

dediğim gibi insignia ve passat aradığımız özelliklerde bütçemizin üstüne çıkıyor.

arabada hız çeviklik çok önemli değil. zaten istanbul'da kıyamet gibi trafikte yaşıyoruz.

aslında genel olarak tekrar özetlemek gerekirse;

-hız
    -yakıt
    -2. el

hiç önemli değil.

-otomatik vites
    -genişlik
    -sorunsuzluk
    -donanım

asıl önemli olan bunlar.

listede son kalanları da özetleyeyim, buradan devam edelim isterseniz.

corolla en üst donanım AT ( 67 bin tl )
    mazda 3 en üst donanım AT ( 72 bin tl )
    civic en üst donanım AT ( 67 bin tl )
    * cruze en üst donanım AT ( 48 bin tl )

xv en üst donanım ( 81 bin tl )
    ix35 ( 81 bin tl )
    sportage ( 81 bin tl )

latitude 1.5 dci edc privilege (81 bin tl )
    * bir hata yaptığımı anladım 2013 fiyatarına bakıyormuşum. 2014 fiyatı 88 bin tl.

ve son olarak manuel elegant plus avensis listenin sonunda.

sanırım atladığım kalmadı ?

Mazda 3 gerçekten geniş mi?

• quote:

-otomatik vites
    -genişlik
    -sorunsuzluk
    -donanım

o zaman seçenekler elenebilir;
    Tüm bu özellikleri en iyi oranda karşılayan subaru xv dir.
  • sertace kullanıcısına yanıt
    inanın bende bilmiyorum. yurt dışı kaynaklarından araştırmaya çalışıyorum ford focus dan geniş olduğunu buldum şuana kadar bir tek.

BEKA otomotiv var florya da. oraya gideceğiz müsait bir günde. hem subaru hem de mazda yetili satıcısı. subaru xv ve mazda 3 orada belli edecek kendini.

akşam bir tablo hazırlayacağım genişlik odaklı olarak . hem belki başka birilerine daha yararı dokunur. belki benimde karar vermemi kolaylaştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brksyhn -- 22 Nisan 2014; 17:34:56 >
  • naturalman3 kullanıcısına yanıt
    neden ve nasıl bu karara vardınız acaba, açıklayabilir misiniz ? ix35 ve sportage hangi nedenle elendi ?
  • 2 ve 4 . seçenek arasından karar verin ve düşünmeden 2. seçeneği alın derim
  • quote:

2. el araç dü?ünmüyor.

suberb icin pek iyi seyler duymadyk o yuzden bakmadyk ama tekrar bakacagym tesekkur.

subaru xv benimde en yakin oldugum arac. ancak tecrube etmedigim icin yorum yapamiyorum.

ailede 1991 adet toyota corona ve 2004 land cruiser var. 91 olan hala kendine baktiracak dirilikte ve temizlikte :)

yeni kasa c serisi yaz sonunda kadar makul fiyattan (110-115) cikarsa bütün bu secenekler elenecekler zaten.

hocam coronayı kaça satarsınız?
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    2. seçenek derken mazda 3 den mi bahsediyorsunuz acaba ?
  • corana satılık değil, üzgünüm :)
  • quote:

2. seçenek derken mazda 3 den mi bahsediyorsunuz acaba ?

avensis ;)
  • https://store.donanimhaber.com/12/c4/cc/12c4cc5727fe583298e5e740613a38e8.png

Evet herkezin kullanabileceği, işine yarayacak bir tablo oluşturdum. hangi araçın iç hacmi ne kadar görebilirsiniz.

bilgilerin hepsi doğrudur. kontrol edebilirsiniz.

80 bin limitli sıfır araç tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brksyhn -- 22 Nisan 2014; 21:47:57 >

• brksyhn B kullanıcısına yanıt
    SuperB in nasıl şişirme bir araç olduğunu anlatır misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır full civic alın derim

Toyota gibi emekli aracı değil

1.6 atmosferik tüpe uyumlu 125 beygir

Diz mesafesi çok tatmin edici

Otomatik

Bir araçtan beklediğiniz her şey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

neden ve nasıl bu karara vardınız acaba, açıklayabilir misiniz ? ix35 ve sportage hangi nedenle elendi ?

Sorunsuzluğu subaru lehine değerlendirdim. hyundai ve kia sorunsuzluk yolunda ilerliyor olabilir ama subaru sorunsuz bir markadır.
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    iç mekan kalitesi olarak değerlendirdim. tamamen kişisel görüşümdür. doğru olmak zorunda değil.

arabanın her yerinde ucuza kaçılmış gibi bir his verdi bana. çok detaylı incelemedik zaten.

ayrıca dizayn olarak gördüğüm en çirkin arabalardan biri. eski olanı güzeldi.
  • brksyhn B kullanıcısına yanıt
    Kişisel görüşünüz tabi ki. Araca sahip olduğum için sordum. Keşke detaylı inceleseydiniz. Tasarım olarak da arkası kötü fakat ledlerle toparlıyor fakat on taraf hoşuma gidiyor. Ayrıca 80k gibi ciddi bir miktar verip toyota almak düşündürücü.
    Edit: Sizin için diz mesafesi önemli değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 22 Nisan 2014; 22:44:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    ben sizin aracınızı kötülemek için söylemedim. yanlış bir ifade kullandıysam özür dilerim. daha sonradan sizin bu araca sahip olabileceğiniz fikri geldi ve kendimi kötü hissettim tekrardan kusura bakmayın.

dediğiniz gibi önü güzel, arkasında biraz farklı birşey denemişler ama olmamış. tabii yine sadece benim görüşüm bu zevkler ve renkler tartışılmaz. mesela bende fiat multipla ları çok beğenirim ama hep en çirkin araç seçiliyor. :)

marka konusunda size katılmıyorum toyota skoda dan "yine bence" marka olarak önde bir firma. ayrıca full + at corolla 67 bin tl. 80 bin lik bir araca bakmadım toyota da. eğer avensis derseniz, zaten otomatiği olmadığı için eledik. keşke otomatiği olsaydı o zaman zaten direk olarak onu alırdık.

diz mesefesi tabiki önemli ama daha önemlisi sürücü koltuğu. oranın ferah geniş olması önemli.

84 bin fiyatı ile suberb aslında çok iyi bir tercih. yani renault latitude bile 88 bin iken subep gayet makul. ama dsg olması düşündürüyor. daha geçen gün kuzenim 3 bin tl gibi bir parayı sırf garanti uzatmak için verdi. yani sorunlu bir sistem dsg ve bu insanı vw grubundan uzaklaştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brksyhn -- 22 Nisan 2014; 23:02:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.