Şimdi Ara

80.000'de TSI Motor Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DSG OLMADIKTAN SONTA TSI MOTOR SIKINTI ÇIKARMAZ UZN VADEDE MUHTEMELEN
  • Tsi motor turbosuna çok yükleniyor gibi geliyor nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: tripleturboline

kesinlikle alınmaz...

bu forumdaki bir çok arabadan anlamayan birçok insan, ya da dışardaki bir sürü arabadan anlamayan insan...

100.000km den sonra araba alınmayacağı için,

araba elinde kalacaktır

dolayısıyıla arabanın elnde kalmasına 20.000km var.

onun için kesinlikle alma...

dalga mı geçiyorsun turbo ? yoksa herkes aptal bir sen mi akıllısın

herkes aptal ben akıllı değilim...

100.000 km den sonra kimse o aracı almak için hevesli olmaz...

ben onun için dedim kardeş.

forumda sor...150.000km-300.000-400.000km deki bir aracı kim almak isterr

ben söyleyim...%90 ı burun kıvırır almak istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripleturboline -- 24 Nisan 2014; 10:51:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

Tsi motor turbosuna çok yükleniyor gibi geliyor nedense

tek turbo olsa neyse üstüne sc'de var yani sıkıştırma oranı yüksek bir motor,

sorunun cevabına gelirsek bence düzgün kişiler tarafından kullanılmışsa alınır, şahin bile 400.000km gittiyse sıfır motorla o daha iyi gider diye düşünüyorum
  • Kesinlikle zaten bakimi yapilmis bir motor 1 milyon km bile gider bir konu vardi bmw e39

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ince düşünen biri ki 6 aydır araba alamamışsın problem olsa 2bin tl yi düşünüyorsun .

0 km aracların ne olacağı meçhul . Sen bu düşünce yapısıyla araç alma zaten. @makturk42
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

Bu kadar ince düşünen biri ki 6 aydır araba alamamışsın problem olsa 2bin tl yi düşünüyorsun .

0 km aracların ne olacağı meçhul . Sen bu düşünce yapısıyla araç alma zaten. @makturk42

Mesele 2.000 lira değil siz yanlış anlamışsınız,masrafı düşünsem zaten böyle bir şeye kalkışmam bisiklet alır binerim. Mesele aldığım üründen elde edeceğim fayda/maaliyet oranı. Sadece arkadaşların görüşlerini almak istedim forum mantığı da budur.

Şimdi aşağıda farklı forumlardan alıntıladığım problemleri yaşama ihtimali beni tedirgin ediyor açıkçası.

quote:

Merhabalar. Kara kedimizi 2008 yaz aylarında aldık aldığımız zaman son 3 araçtan biriydi... Bundan önceki aracımız 2001 boraydı. Boradan çok memnun olduğum için volkswagen den şaşmayıp hiç düşünmeden jetta aldık. Ancak volkswagenin kaliteyi bu kadar düşürdüğünü işçiliğinin bu kadar berbat olduğunu bilmiyordum. 49 bine kadar araç sıkıntısızdı ama 49 binde patlağı verdi ışıklarda durduğumda araç minibüsler, eski eshotlar gibi titreme yapıyordu servise gittim motorun pistonunun kırılmış olduğunu söylediler. Büyük kavgalar ettim gerek servis olsun gerek doğuş oto olsun aramadığım yer kalmadı 2 ay sonunda artık pes ettim 4600tlCİK verip pistonu yaptırdım. Aşırı derece soğudum araçtan ve bir daha volkswagen almamaya yemin ettim. Daha sonra 60 bin bakımına girdi araç ve almanyadan yeni yazılım geldiğini yüklediklerini söylediler 2 hafta sonra dsg şanzıman zarar gördü. Bu sefer artık pes etmem dedim ya yaparsınız ya da mahkemeye başvuracağım diye tehditlere başladım daha önceki motor durumunu da göz önünde bulundurarak sağolsun vosmer ekibi 5bin tl lik parçayı ücretsiz değiştirdi işçiliğin yarısını almayı unutmadılar hazır gelmişsiniz öpmeden olmaz dediler. Şu an aracım 71bin de. O kadar özenerek az ve temiz kullanmaya çalıştığım aracım 55bin den beri soğukken çalıştığında ses yapıyor ilk başta aldırış etmedim ama şu an aşırı derece rahatsız edici bir durumda (71binde). Servisle de görüştüm servis dışı bir yerle de görüştüm. Servis triger dedi ben dışarda triger fiyatı sorarken ustaya sesi dinleteyim doğru olsun bari dedim triger değil abi motordan ses dedi lifterlerden geliyo dedi önceden piston kırdığını söylediğim zaman onayladı ve kesinlikle yaptırmasaydın hakkını arasaydın dedi. Şu an servis kaynaklı bi hata olduğunu söyledi ne yapmam gerekiyor acaba böyle bi durumla karşılaşan varsa ona göre hareket edeceğim... Teşekkürler.
    Not: imla hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum. (:

quote:

Arıza ışığı yakana kadar herhangi bi sıkıntı yokmuş bu NORMALMİŞ. eğer ille de yaptırmak istersem zamanlama ünitesi değişecekmiş ücreti 2700tl imiş. ALLAH BELANIZI VERSİN VOSMER. Aracı zararıyla da olsa satma kararı aldık bir daha volkswagen mi ASLA.

quote:

011 Ocak ayında ilk ve son Golfümü büyük bir heyecan ve mutluluk ile almış idim, Aracım 2008 model Comf. Tsi 140 Bg 96000 Km idi aracımı Dod'dan aldım güvenilir olduğu için 101 nokta expertizinden geçirilmiş bir şekilde teslim edildi aracım ancak 101.000 Km'de periyodik bakımını yaptırdım şuanda 116.000 Km'de... Bayramın 1. günü akşamı yemek yemek için bir yere gittim ve otopark görevlisine aracı teslim ettikten 10 dk kadar sonra görevli yanıma geldi ve abi senin araç çalışmıyor dedi itirek kenara çekmişler aracımı bende kontağı çevirdim marş basıyor herhangi bir arıza lambası yanmıyordu ve araç çalışmadı hiç ellemedim çekici ile Yetkili servise çektirdim aracımı motor sökülecek dendi sorunu anlamak için ve şuanda 28-30 liralık araç için 25.000 Lira masraf çıktığını söylediler ve Doğuş oto ile yazışmalar yapılmış iyi niyet tarzında bişeyler ama ordanda çıkacağı 10.000 Tllik bir indirim olurmuş en fazla servisin söylediği. Sorun ne dediğimde motorun içindeki herşeyin kırıldığını söylediler. Neden dediğimde herşeyin buna sebep olabileceğini söylediler. Ben aracımı asla hor kullanmam yakıtını çalıştığım firma ile anlaşmalı bir kuruluştan alıyorum zaten ilk arabam benim gözüm gibi bakıyorum uzay otoda yaptırdım bakımlarını ve ufak tefek sıkıntılarını kıyamadığımdan.
    Şimdi benim sizden ricam ben nasıl bir yol izlemeliyim çok mağdur bir durumdayım en son çare arabamı parça parça çıkmacılara satmak olucak bunuda yapmak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.