Şimdi Ara

8' Tablet önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun internet ve film.için kullanacagim 8" bir tablet bakiyorum ama bir türlü keyfime göre bulamadım. sizin önerdiğiniz beğendiğiniz varsa önerinizi almak isterim. fiyat olarak 500 tl civari olabilir. ekran çözünürlüğü ve ekrani da çok iyi olursa tam istediğim gibi olur :)

artes q812 önermeyin onu begenmedim. malzemesi kalitesiz.

teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nesi kalitesiz la? madem bu işten malzemesi kalitesiz olduğunu bilicek kadar anlıyon harcanıyon sen buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: coacoa

nesi kalitesiz la? madem bu işten malzemesi kalitesiz olduğunu bilicek kadar anlıyon harcanıyon sen buralarda

ilk geldiğinde power tusunun bir kısmı içine çökmüştü. usb data kablosu çalışmıyordu. daha ilk günden söyle sorunlar çıkaran bir tablete kaliteli demek doğru olmaz bence. ayrıca ben burada artesi tartismak için konu açmadım. lütfen konuyu baltalamayın

• baltalanacak bir durum yok madem bu kadar anlıyorsun malzemeden milletin fikrine ihtiyacın yok. ne yani senin tablet kırık geldi diye piyasada okadar öven kullanan adamların yorumlarını esmi gecelim ? asıl sen baltalıyorsun güzel bir tableti. ha bu arada bende yok tablet falan bende bakınıyorum.

edit: mesela ben smart ten 10 almıstım dün iade ettim nedenleri bazı uygulamalarda kapatılsın hatası alıyordum sarjı az gidiyordu sanki birde elimi ağrıtıyodu cok büyük. + olarak cok temiz net ekranı vardı cok şık duruyor bir cok insanın işini görür ama beni tatmin etmedi. ayrıca teknik servisleri cok başarılı.. bak - yazarken + olarakta yazıyorum artes ve ezcool bence su an piyasadaki ucuz tabletlerden en iyi markalar (yurt içi satış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coacoa -- 1 Kasım 2013; 8:43:57 >
  • tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

oyun internet ve film.için kullanacagim 8" bir tablet bakiyorum ama bir türlü keyfime göre bulamadım. sizin önerdiğiniz beğendiğiniz varsa önerinizi almak isterim. fiyat olarak 500 tl civari olabilir. ekran çözünürlüğü ve ekrani da çok iyi olursa tam istediğim gibi olur :)

artes q812 önermeyin onu begenmedim. malzemesi kalitesiz.

teşekkürler şimdiden

ezcool miniPAD i incele. bayramdan sonra aldım bende. fevkaladenin fevkınde, harikulade bir tablet çıktı, bunuyanısıra almadan önce en hassas olduğum teknik destek konuusu yani satış sonrası nasıllar bu marka diye. cidden çok iyi bir araştırma sonucu bu markayı seçtim ve bu modelde tamamen tesadüfi oldu. zamanlama çok iyi oldu. meğer yeni ürünleriymiş.

• Kesınlıkle codegen ultimix88 onerırım,5 aydır yamugu olmadı wıfı menzılı dokunmadığı ozellıkle sarjı cok ıyı gıdıyor.fıyatından beklenmeyecek derecede ıyı bır tablet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    TABLET ÖNERİSİ İSTİYORUM
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.