Şimdi Ara

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınava girdim öncelikle benim gibi heyecanlı bir insan bile heyecan yapmıyorsa neyse bindim araca koltuğumu ayarladım emniyet kemerimi taktım aynaları ayarladım komisyon üyeleride geldi öne bindi birisi hazırsan gidelim dedi hazırım hocam dedim ama kemeri takılı değildi kemerinizi takarmısınız lütfen hocam dedim afferin dedi hatırlat bize bunları diye espiri yaptı sol sinyalimi verdim el frenimi indirip çıktım yola kısacası 0 hata ile tamamladım 30 dk lık parkuru ve çok iyi geçti sınavdan sonra hocam yanıma gelip afferin diye elimi sıktı saat 17.00 da açıklanıcakmış hakkımızda hayırlısı inşAllah
  • Bende girdim sınava bindik arabaya heyecandan el frenini unutuyodum başlamadan hoca el freni sinyalleri unutma dedi, yoğun olduğu için sollamalara dikkat edin şerit değiştirme yasağı varsa geçmeyin en son parkta fazla mesafe kaldı gibi ondada komisyona kaldım bekliyorum sonucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yarın giricem. İlk ben girecekmişim ismim A ile başladığından. Derslerde gayet iyiydim her yeri gezdik her yerde durup kalktık. Yoğun trafikte bile kullandık. Sürekli dur kalk, kırmızı ışıklarda durma v.s. hepsinde sorunsuz kullandım aracı. Hoca da istediğim kıvama geldin sen kesin geçiceksin sen falan diyor. Ama yarın heyecanlanırsam falan çok tırsıyorum. Bizim parkur dümdüz yolmuş. 2 tane kavşak var dediler ya birinden ya diğerinden döndürüyorlar sonra da bakıyorlar iyiysen bi köşede 30 dakika dolmasını bekletiyorlar dedi hoca. Bakalım hayırlısı..
  • Beyler bende bu sabah girdim. Yokuşta sürüşte sıkıntı yoktu ama park edemedim aracı heyecan yaptım. Hoca ile denemelerde hep iyiydim. Bilmiyorum sanırım kaldım
  • 1.30'da girdim epey trafik vardı özellikle e sınıfına girenler mahvetti öndekiler yüzünden hata yapacaktım kaç kere zor atlattım. bir kere vitesi 2 yerine 1'e düşürüp stop ettirdim onun dışında iyiydim bir de arkada sürücü kursundaki öğretmenim vardı övdü normalde bu hatayı yapmıyor çok iyi öğrenci falan diye. geçer miyim sizce? bir de ne zaman belli olur?

• Yarın öğlen 3de çağırdılar kursa ordan gidicez sanırım. Bugün sınav alanı çok kalabalıktı inşallah sınavda bi sıkıntı yaşamam.
    Herkese başarılar bu arada heyecan yapmayın sakın.
  • A2 den girdim sansima yagmur yagiyodu ama gecmisizdir heralde...

Edit ® gecmisim B + A2 haftaya sertifikayi aliriz umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENİGMA. -- 1 Mart 2014; 19:02:21 >
  • Hocayı arayıp sordum bende geçmişim sertifikaları alsak bir an öncede kurtulsam
  • 4Prestige kullanıcısına yanıt
    iyi hadi hayirlisi olsun b mi sadece

• Bu sabah ilk girdim bende. Bir sorun yoktu sürüşte falan herşeye uydum ama inerken nasıldı diye sordum sürprizlere açık ol dedi yanımdaki vatandaş. Kafamda soru işaretini bıraktı sabahtan beri. Ne olacak şimdi acaba? Hatasız bir şekilde kalırsam ben o adamı bulur....

Edit: gecmisim be ohhhh. Simdi bi 450 tl daha kaldi galiba maliye+ehliyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 2 Mart 2014; 18:29:04 >
  • Mesaj geldi geçmişim direksiyondan. Bu haftaiçide belgeleri alırım hop ehliyet.
  • ENİGMA. E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam B sınıfı aldım sadece çok sağol
  • Bende geçmişim direksiyondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laqqer

Beni direksiyondan bırakmışlar. Sürücü kursundakiler bile neden kaldığımı bilmiyor. Yanıma oturan görevli bırakmış efendim. Sabahtan beri moralim 0
    Sınav yerindeki müfettişin yanına çıktım bugün. Bana kurstakiler e biz mail attık onlarda neden kaldığın yazar diyor. Kursa gidiyorum yanındaki öğretim görevlisi %80 ' e yakın kişiyi bıraktı diyor. Bu iş benim gerçekten canımı sıktı artık yeter ya..

Bazı yerlerde müfetiş var diyolardı. Denk geldiysen en ufak hatada bırakmış olabilirler.
  • Bizim sertifikaların dosyaların hazır olması 20 günü bulur dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bizim sertifikaların dosyaların hazır olması 20 günü bulur dediler.

bana da 15 gün demişlerdi. onlar hazırlansın işin yoksa git kan ver, emniyete parmak izi ver sonra git randevu al onu bekle falan. sınavlar işin kolay kısmıymış.
  • Parmak izini randevu aldigimizda vermiyor muyuz? Ben tanidik memur buldum onunla goruscem.

• quote:

Parmak izini randevu aldigimizda vermiyor muyuz? Ben tanidik memur buldum onunla goruscem.

arkadaş bana onun için ayrıyetten sıraya girdim falan demişti. haberin olunca beni de bilgilendirirsen sevinirim hocam.
  • Randevu alırken bir not var hocam. Parmak izi birimimizde verilecektir. Randevu saatinizden 10 dakika önce birimimizde olmanız gerekmektedir falan yazıyor. Yine de garanti olsun diye 30 dakika önceden orada olup hallederiz o işi. Dosyalar ne zaman gelecek ya çıldıracam..
  • quote:

Randevu alırken bir not var hocam. Parmak izi birimimizde verilecektir. Randevu saatinizden 10 dakika önce birimimizde olmanız gerekmektedir falan yazıyor. Yine de garanti olsun diye 30 dakika önceden orada olup hallederiz o işi. Dosyalar ne zaman gelecek ya çıldıracam..

tamamdır sağol. daha 1 hafta oldu sınavdan geçeli, temiz 1 hafta daha bekleyeceğiz gibi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.